Skip to content

Eveline Baas

Mijn naam is Eveline Baas, en ik heb onwijs veel zin om samen met jullie aan de slag te gaan.

Voor mijn komst bij Byner ben ik altijd als IT recruitment consultant met klanten en kandidaten in gesprek geweest óver IT. Het Salesforce vuurtje is bij mijzelf opgelaaid toen ik naast mijn werk in recruitment en account management ook admin van ons eigen ATS werd. Toen merkte ik hoeveel impact innovatieve en vooral goed ingerichte technologie kan hebben op een organisatie!

Mijn achtergrond in het staffing vakgebied én als admin van een ATS maakt dat ik me als geen ander kan inleven in jouw behoefte als nieuwe gebruiker of admin van Byner. Jullie specifieke dienstverlening en processen vertaal ik naar de juiste technische inrichting. Zodat jij straks met een systeem werkt wat jou écht verder helpt in het dagelijkse werk, en daarmee jullie succesvoller maakt als organisatie!

Jij kunt hierbij helpen door je wensen en gedachten zo concreet mogelijk te uiten. “Maar dat is toch logisch?” is een van de gevaarlijkste gedachtes of zinnen in een project zoals dit. Wees ook niet bang om vragen te stellen als iets te snel gaat of onduidelijk is. Ik ben pas tevreden als jij blij bent met jullie nieuwe systeem.

Laten we er wat moois van maken samen!