Skip to content
Staffing en technologie: dat is onze sweet spot

Wie is Team Byner?

We zijn een team met een passie voor staffing & recruitment én technologie. De meeste collega’s hebben een achtergrond in staffing & recruitment en weten daardoor heel goed wat onze klanten nodig hebben. Samen met onze roots in Salesforce maakt dat ons team tot ware experts in ons vakgebied. Dat snijvlak is onze sweet spot!

Team Byner
We werken als één team aan hetzelfde doel

Wij geloven dat we dé backbone leveren die onze klanten nodig hebben om future-proof te blijven. Dat doen we door Byner te blijven ontwikkelen specifiek voor staffing & recruitment bedrijven, zodat zij met hun organisatie kunnen groeien en vooruit kunnen lopen op de ontwikkelingen in de wereld. Dat doen we vanuit verschillende rollen, zoals sales en account management, implementatie consultancy en customer success. Maar er zijn geen silo’s: we zijn één team met één missie.

Joram en Stijn

Hier doen wij het voor

Samen willen we onze klanten – en de hele sector! – naar een nieuw niveau tillen. Dat betekent: vooruitlopen, future-proof worden en zelfredzaam zijn op het gebied van groei en IT. Wij leveren de backbone waar klanten op kunnen bouwen. Mens en organisatie willen helpen groeien zit gebakken in ons DNA. Wij willen dat onze klanten nog lang en succesvol hun vak kunnen uitoefenen, hoe de wereld ook verandert. Zelfredzaamheid is hierbij key: die vergroten we door middel van consultancy, customer success en onze klant-community. Door vertrouwen, integriteit en stabiliteit centraal te stellen willen we een betrouwbare partner zijn voor onze klanten. Daarom is onze certificering in ISO 27001 en het bewezen Salesforce platform zo belangrijk voor ons. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Elke dag een stapje beter

Samen werken we eraan om onze klanten elke dag een stapje succesvoller te maken. Om dat te bereiken houden we de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en maken we gebruik van de expertise en ervaring van onze klant-community. Iedere dag houden we ons bezig met het oplossen van problemen en het verbeteren van ons product en onze processen. Daar doet iedereen aan mee, alle ideeën tellen. Of een idee nou traditioneel of eigenzinnig is: we doen wat wij geloven dat juist is. Dat is typisch Byner. We proberen oplossingen uit en leren van onze ervaring. En dat doen we continu.

Een gezonde balans van inspanning en ontspanning

Werk waar en hoe jij dat wilt

Werken moet leuk zijn. Het moet je trots maken en energie opleveren. Daarom zorgen we voor een goede balans tussen werken en plezier maken. We zorgen voor de juiste materialen waarmee je op elke plek kunt werken. Dan doen we hybride: op locatie bij de klant, op ons kantoor in Utrecht of gewoon thuis. Naast jouw afspraken werk je waar en wanneer je wilt. Jij kent jouw voorkeuren en maakt je eigen keuzes. Een keertje ‘s avonds werken of behoefte aan een Workation? Alles is mogelijk. En waar je ook werkt, contact met je collega’s houd je volop.

Eens per maand komen we samen in Utrecht of op een andere locatie om te werken aan de ontwikkeling van onze eigen organisatie. Dan zijn en werken we samen. We maken plezier. Iedereen doet ertoe.

Festival
Onze culturele kernwaarden

Having Fun: werken moet ook leuk zijn en vreugde opleveren!

Being a Guide: anderen willen helpen groeien zit gebakken in ons DNA

Making an Impact: wat we doen moet wel iets uitmaken voor een ander

Wie ben je, wat kun je, wat wil je

Hoe jij je ontwikkelt

Bij Byner ontwikkel je skills waar je levenslang profijt van hebt. Je wordt een ware expert in jouw rol, waarnaast jij je ontwikkelt in consultancy, change management en branchekennis. In jouw persoonlijk ontwikkelplan bepaal jij hoe je met jouw individuele affiniteiten en talenten impact gaat maken op klanten en onze organisatie. Je gaat hier regelmatig over in gesprek met jouw leidinggevende. Dat vraagt om persoonlijk leiderschap, eigenaarschap en creativiteit. We zetten je in jouw kracht en ontdekken jouw eigen persoonlijke expertise.  Daar helpen we elkaar bij, want ontwikkelen doen we samen.

Welkom bij Team Byner!

Welke rol past bij jou?

Bekijk al onze rollen

Nooit saai

Je zal je bij Byner niet vervelen. We organiseren regelmatig events en samenkomsten. Voor onszelf, zoals de Office Days en de Update Meetings met de uitreiking van de Byner Awards. Maar ook ons jaarlijks Family Event en onze Innovation Day. Daarnaast organiseren we meetups met klanten en voor admins, om elkaar te inspireren en scherp te houden. Zowel de staffing als de tech branche verandert continu en daar gaan we mee aan de slag. Jouw persoonlijk ontwikkelplan met de praktijk als beste leraar zorgt voor continue stimulans. We experimenteren met nieuwe ideeën en individuele talenten. Er is altijd genoeg te doen en we houden ervan!

Je bent welkom

Wil je graag meer weten over Byner en hoe het is om bij ons te werken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bekijk ook eens de rollen waar we collega’s voor zoeken. We kunnen gerust vrijblijvend oriënteren, no strings attached. Iedereen is welkom. Wie je ook bent, van wie je ook houdt, wat je gelooft of hoe je eruit ziet. We kijken er altijd naar uit om te ontdekken hoe een nieuwe collega impact gaat maken op onze organisatie en onze klanten.

Wil je meer weten over werken bij Byner?

Neem vrijblijvend contact op
Paulien HR
Paulien van der Krift HR Generalist
Vragen over werken bij Byner