Skip to content

Ruben Stoelhorst

Hi, ik ben Ruben,

Heel tof dat jullie met Byner aan de slag gaan! Als projectmanager begeleid ik jullie van begin tot einde met de implementatie en adoptie van ons krachtige Byner platform en onze partner apps.

Ik heb jarenlang als recruiter en accountmanager mogen werken in de arbeidsbemiddeling. Met deze businesskennis ben ik vervolgens product owner geworden van een Salesforce ATS/CRM applicatie.

Hier heb ik zelf ervaren hoe impactvol en uitdagend het is om een nieuw ATS/CRM platform te implementeren en succesvol te adopteren.

Uit ervaring weet ik hoe digitalisering een organisatie kan veranderen. Hoe belangrijk digitaal leiderschap en het hebben van een digitale strategie is en hoe cruciaal het is om eerst je kandidaat/klantjourneys te bepalen en pas dan naar je processen, tooling en data te kijken. Het hebben van een stevig fundament en een heldere visie is daarbij key om Byner succesvol neer te zetten en door te ontwikkelen.

Vanuit deze visie vind ik het enorm gaaf en leuk om jullie in deze reis te begeleiden en te navigeren naar ons krachtige platform. En als je denkt dat het project af is? Dan pas begint het pas echt!