Team Talent Peaks-Byner Web.JPG

Werken bij Byner

Samen groeien is fun!

Wie zijn wij?

Byner is de snelstgroeiende oplossing speciaal ontwikkeld voor bedrijven in Detachering, Werving & Selectie en Uitzenden in de Benelux. Het biedt een vertrouwd platform dat klant, leverancier en talent centraal stelt in de end-to-end journey.

Samen bouwen we aan een nieuwe standaard om de Staffing & Recruitmentbranche naar een hoger niveau te tillen. Met een krachtig CRM en recruitmentsysteem (ATS), slimme automations, innovatieve recruitment marketing en search & match technologie en een efficiënte contract-, uren- en facturen administratie. 

Onze kernwaarden

We zijn een hecht team van gepassioneerde experts vanuit verschillende disciplines: sales & marketing, implementatie, support, productontwikkeling, customer success, finance en hr. Onze kernwaarden:

  • having fun,
  • making an impact and
  • being a guide

zijn kenmerkend voor wie we zijn. Gewoon een toffe club. Bij Byner is er geen ruimte voor interne politiek of verborgen agenda’s. We gaan voor succes en we doen dat samen. We spelen dezelfde wedstrijd in hetzelfde team.

Byner in Brugge

Groeien en ontwikkelen

Bij Byner kun jij daadwerkelijk verschil maken en blijvend waarde creëren voor bureaus in arbeidsbemiddeling. En dat is hartstikke leuk. Onze projecten zijn veelzijdig en we staan elke dag in contact met de business van klanten. Omdat onze lijntjes kort zijn, kunnen we snel schakelen over jouw ideeën of de kansen die je ziet. Wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt om dat te kunnen doen. 

Je krijgt veel vrijheid, vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en kansen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Of je nou meer impact wilt maken met techniek of je je juist meer wilt richten op de mensen: jouw persoonlijke groeirichting en affiniteiten zijn daarbij de drijvende kracht.

Gewoon lekker werken

We werken hybride: deels thuis, deels bij de klant en deels op kantoor. Een gezonde balans tussen werken, groeien en ontspannen is belangrijk en voor iedereen anders. Daarom kun je werken wanneer en waar het jou het best past.  

Natuurlijk ontmoeten we elkaar regelmatig persoonlijk en als team. Dan praten we gezellig bij en werken we aan de professionalisering van onze organisatie. Zoals elke 4 weken tijdens de Byner Office Day op ons kantoor in Utrecht of in Antwerpen. 

Bij Byner is het nooit saai

De veranderingen in de markt en de continue ontwikkeling van ons platform zorgen ervoor dat je bij Byner nooit stil staat. We komen telkens nieuwe uitdagingen tegen om ons in vast te bijten. En er is voor iedereen volop ruimte om op zijn eigen manier mee te doen.

Onze cultuur draait om openheid, oprechtheid en samenwerking, trots op en gedreven door onze gezamenlijke missie. En plezier! We vinden het leuk om elkaar en onze klanten te helpen groeien en natuurlijk om die groei te vieren. Elke dag brengt weer groeikansen met zich mee.

Naast hard werken maken we samen natuurlijk ook veel plezier. Bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse Family Event en de Byner Innovation Day. En niet te vergeten bij onze legendarische Byner Quarterly Update Meetings waarin we met elkaar terug- en vooruitkijken en vieren wat we hebben bereikt.

Actieve community

Onze aanpak gaat verder dan het implementeren van software. Bij Byner geloven we in de kracht van partnership. In samen groeien, co-creatie en het delen van kennis. Hierin spelen onze eigen experts een belangrijke rol.

Ook brengen wij actief klanten, partners, gebruikers en experts in de markt samen om kennis, tips en ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Persoonlijk, of tijdens een Staffing & Recruitment Industry Event of een Admin Community Meetup. Zo wordt iedereen succesvol op zijn eigen manier en brengen we met elkaar de branche naar een hoger niveau. 

Maatschappelijke impact

Groeien doe je samen. Daarom vinden we het belangrijk om bij te dragen aan de samenleving. Dit doen we door inzet van onze kennis, tijd en middelen. Zo steunen we diverse organisaties en stichtingen met het bereiken van hun doelen en het promoten van hun missie, bijvoorbeeld, Vrijwilligers Centrale Amsterdam en Special Olympics Nederland.

Geen woorden maar daden. Daarom mag iedereen bij ons één dag per jaar onder werktijd vrijwilligerswerk doen bij een organisatie of doel naar keuze.

Join the ride

Direct vanaf de in 2020 veroverde Byner een stevige positie in de markt. De mijlpalen volgen zich in snel tempo op. Een groeiende klantenkring, mooie innovaties, toenemende erkenning in de markt en een prominente plaats in het Salesforce ecosysteem voor bewezen ISV’s.

Daarnaast won Byner de Recruitment Tech award voor de meest innovatieve Staffing Tooling Start-Ups en in 2022 kwam Byner als nieuwkomer rechtstreeks binnen in de Top 3 meest gewaardeerde staffing toolings in de onafhankelijke Recruitment Tech Survey. 

Hebben we een match?

Benieuwd naar welke rollen we regelmatig op zoek zijn? Neem een kijkje op onze career page. Ben je enthousiast, heb je vragen of wil je gewoon eens kijken of werken bij Byner iets voor jou is?

Stuur ons een berichtje of neem persoonlijk contact met mij op.

Doe gerust. Dat is helemaal vrijblijvend, want we leren je sowieso graag kennen!

Paulien van der Krift
People & Culture
06 – 12 74 77 12

Laten we snel kennismaken!