Byner Best Valued Staffing Platform 2023

Volgens de onafhankelijke Recruitment Tech Survey 2023

Byner is het hoogst gewaardeerde ATS/CRM platform en meer speciaal ontwikkeld voor bureaus in detachering, uitzenden en Werving & Selectie. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van Recruitment Tech in het kader van de RT35. Een enorm blijk van waardering van onze klanten en gebruikers voor onze oplossing. 

Beoordeling op basis van 6 criteria

Jaarlijks stelt Recruitment Tech de Top 35 (RT35) best gewaardeerde leveranciers van recruitment software samen op basis van beoordelingen in 6 categorieën:

  • productkwaliteit
  • klantgerichtheid
  • prijs-prestatieverhouding
  • focus op innovatie
  • niveau van service
  • proactief partnerschap

In het onderzoek wordt bij zowel bureaus als corporate werkgevers navraag gedaan over de ervaring met een breed scala aan recruitmenttoolings. Hierbij kun je denken aan ATS, VMS, werkenbij websites en technologie op het gebied van assessment, recruitment marketing en media.

Byner eindigde in dit geheel op de vijfde plaats en laat daarbij alle aanbieders van platforms voor bureaus in arbeidsbemiddeling ver achter zich. 

De RT35 maakt deel uit van een uitgebreide Recruitment Tech Survey 2023. Lees hier meer over de onderzoeksresultaten en download het rapport.

De erkenning en waardering van onze klanten maakt ons trots en dankbaar. Het sterkt ons in de drive om continu te blijven evolueren.
Martijn Brandse - Byner
Martijn Brandse
CTO & Co-Founder Byner

Een partner met diepgaande kennis van branche en technologie

Verantwoordelijk voor de productontwikkeling van Byner is Martijn Brandse. “Byner is een end-to-end platform voor klant- en talent betrokkenheid. De oplossing automatiseert de kernprocessen van bureaus in arbeidsbemiddeling van lead tot plaatsing / factuur. Met Byner creëer je een integrale IT-omgeving die jouw business optimaal ondersteunt.

En omdat we gebouwd zijn op het Salesforce platform, profiteer je van een compleet ecosysteem aan best-of-breed oplossingen, waarmee we naadloos kunnen integreren.”

Byner is gebaseerd op industriestandaarden, ervaringen met toonaangevende technologie en een krachtige visie op de staffing & recruitmentbranche. Dit alles resulteerde in een goed doortimmerde app met een prettige gebruikersinterface, toekomstbestendige features en grenzeloos groeipotentieel.

Klanten dichtbij houden

Byner is de snelstgroeiende oplossing speciaal voor bedrijven in Detachering, Werving & Selectie en Uitzenden in de Benelux. “Een van de pijlers van ons succes is het feit dat we Byner hebben gebouwd in nauw overleg met de markt”, legt Martijn Brandse uit. “We zijn diepgaand betrokken bij onze klanten, betrekken ze bij onze frequente releases en verbeteren onszelf voortdurend dankzij hun feedback. Ik ben dankbaar dat deze aanpak zich vertaalt in deze fantastische waardering van onze klanten.

We blijven evolueren met ons platform. Elk type bureau heeft zijn eigen specifieke behoeften en best practices. We blijven leren en zoeken naar manieren om onze klanten het beste van dienst te zijn.”

Blijf op de hoogte van verdere ontwikkelingen en meld je aan voor onze maandelijkse Staffing News Update.

Ignite your Staffing Business

Discover Byner!

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p to show you the advantages for your business!

Author

Manola van Diest
Manola van Diest

Digital Marketeer at Byner