Byney

Byner

Vacatures

Byner biedt organisaties in uitzenden en detacheren een end-to-end platform op Salesforce voor talent en customer engagement.

We groeien hard en om onze (internationale) ambities waar te maken hebben we jou hard nodig! Bekijk hier onze vacatures. Hebben we een match? Laten we elkaar snel beter leren kennen!

CRM Campaign & Community Marketeer

Als CRM Marketeer weet jij als geen ander hoe je het maximale haalt uit onze database vol waardevolle klanten en leads. En hoe je communities bouwt op basis van gepersonaliseerde journeys.

Je bent altijd op zoek naar beter en slimmer en tovert moeiteloos harde data om in waardevolle inzichten. Zodat we precies weten aan welke knoppen we moeten draaien voor meer leads, een hogere conversie en duurzaam engagement.

Bekijk de vacature 

Salesforce Specialist

Hé, Salesforce beheerder of consultant. Is het tijd om je horizon te verbreden? Wil je jouw enthousiasme delen met nieuwe collega’s en continu van elkaar leren? Dan hebben wij bij Talent Peaks en Byner een mooi aanbod voor je.

Word onze Salesforce Specialist en help collega’s en klanten excelleren met Salesforce Clouds en AppExchange apps. Want jij kunt met jouw begeleiding en expertise écht impact maken op de business.

Bekijk de vacature 

Implementatie Consultant Staffing & Recruitment

Heb je ervaring met Salesforce en/of werk je in Recruitment of Consultancy? Wil je klanten écht verder helpen met mooie oplossingen, je helemaal uitleven in de techniek en zelf invloed hebben op de doorontwikkeling van ons product.

Kom ons dan versterken als implementatie consultant. Een veelzijdige job. Naast Byner implementeren we namelijk ook de standaard Salesforce Clouds en diverse ISV-oplossingen. En we realiseren we vloeiende integraties om voor onze klanten een optimaal IT-landschap te creëren.

Bekijk de vacature 

Hebben we een match? Of wil je eens sparren of werken bij Byner iets voor jou kan zijn? Laten we een kop koffie drinken.