Byney

Byner

Vacatures

Byner biedt organisaties in detachering, uitzenden en werving & selectie een end-to-end platform op Salesforce voor talent en customer engagement.

We groeien hard en om onze (internationale) ambities waar te maken hebben we jou hard nodig! Bekijk hier onze vacatures. Hebben we een match? Laten we elkaar snel beter leren kennen!

Implementatie consultant

Krijg jij energie van werken in de flexbranche en écht aan de knoppen zitten van recruitment software?

Kom dan ons projectteam versterken bij het snelstgroeiende SaaS platform speciaal voor bureaus in detachering, uitzenden en werving & selectie in de Benelux. Samen met jou zorgen we voor de continue groei van onze klanten en het Byner platform.

Bekijk de vacature 

Account Executive

Onze (internationale) ambities zijn groot, en om ze waar te maken hebben we jou hard nodig! Want met jouw talent in sales en kennis van de flexbranche ben jij voor ons de ideale kandidaat voor een rol als Account Executive bij Byner.

Bekijk de vacature 

Customer Support Agent

Ben jij gedreven om klanten super succesvol te maken bij een #1 recruitment tech SaaS scale-up in de Benelux? Bij Byner gaan we voor langetermijnrelaties en duurzaam klantsucces. En we willen steeds beter worden in wat we doen. Vanuit Customer Support speel jij daarin een belangrijke rol.

Bekijk de vacature 

Hebben we een match? Of wil je eens sparren of werken bij Byner iets voor jou kan zijn?