Byney

Byner

Vacatures

Byner biedt organisaties in detachering, uitzenden en werving & selectie een end-to-end platform op Salesforce voor talent en customer engagement.

We groeien hard en om onze (internationale) ambities waar te maken hebben we jou hard nodig! Bekijk hier onze vacatures. Hebben we een match? Laten we elkaar snel beter leren kennen!

Account Executive

Onze (internationale) ambities zijn groot, en om ze waar te maken hebben we jou hard nodig! Want met jouw talent in sales en kennis van de flexbranche ben jij voor ons de ideale kandidaat voor een rol als Account Executive bij Byner.

Bekijk de vacature 

Customer Support Agent

Ben jij gedreven om klanten super succesvol te maken bij een #1 recruitment tech SaaS scale-up in de Benelux? Bij Byner gaan we voor langetermijnrelaties en duurzaam klantsucces. En we willen steeds beter worden in wat we doen. Vanuit Customer Support speel jij daarin een belangrijke rol.

Bekijk de vacature 

Marketing & Campaign Manager

Fan van Recruitment Tech en klaar voor jouw volgende stap in b2b marketing bij een #1 scale-up? Wij staan te popelen om jou te verwelkomen.

Word onze Marketing & Campaign Manager en help ons groeien met jouw input voor de marketingstrategie van de komende jaren. 

Bekijk de vacature 

Salesforce Specialist

Hé, Salesforce beheerder of consultant. Is het tijd om je horizon te verbreden? Wil je jouw enthousiasme delen met nieuwe collega’s en continu van elkaar leren? Dan hebben wij bij Talent Peaks en Byner een mooi aanbod voor je.

Word onze Salesforce Specialist en help collega’s en klanten excelleren met Salesforce Clouds en AppExchange apps. Want jij kunt met jouw begeleiding en expertise écht impact maken op de business.

Bekijk de vacature 

Implementatie Consultant Staffing & Recruitment

Heb je ervaring met Salesforce en/of werk je in Recruitment of Consultancy? Wil je klanten écht verder helpen met mooie oplossingen, je helemaal uitleven in de techniek en zelf invloed hebben op de doorontwikkeling van ons product.

Kom ons dan versterken als implementatie consultant. Een veelzijdige job. Naast Byner implementeren we namelijk ook de standaard Salesforce Clouds en diverse ISV-oplossingen. En we realiseren we vloeiende integraties om voor onze klanten een optimaal IT-landschap te creëren.

Bekijk de vacature 

Hebben we een match? Of wil je eens sparren of werken bij Byner iets voor jou kan zijn? Laten we een kop koffie drinken.