Skip to content

Frank Gielen

Hi! Mijn naam is Frank, Co-Owner en Solution Engineer bij Byner. Mijn specialisme ligt met name op het gebied van professional services en recruitment processen. Ik heb zelf ruim 5 jaar in deze branche gewerkt dus praat uit eigen ervaring.

Ik heb er heel veel zin in om samen met jou te ontdekken hoe je het meeste uit Salesforce kunt halen voor jouw organisatie. Door jou te challengen zorgen we ervoor dat we echt een optimaal resultaat kunnen bereiken in ons project. Je zal dan ook regelmatig de vraag ‘waarom’ van me horen, zodat we samen goed nadenken wat echt nodig is. Techniek moet je ondersteunen, niet beperken, dus ik streef naar ‘less is more’ als ik Salesforce voor klanten inricht.

Plezier is een niet te onderschatten onderdeel binnen een project, dus we gaan voor een partnership in onze samenwerking. Humor is een belangrijk onderdeel van mijn persoonlijkheid. Ik hou van een open en eerlijke cultuur waarin we elkaar kunnen aanspreken op positieve punten, maar ook aandacht besteden aan kritische punten.

Ik heb er zin in… Jij ook?

Frank Gielen - Byner