Byner highlights 2022

Wat een jaar! Een terugblik op 2022

Het is een mooie traditie om bij de start van het nieuwe jaar nog eens stil te staan bij alles wat 2022 ons heeft gebracht. En we kunnen vanuit Byner met recht zeggen: Een jaar om met plezier op terug te kijken!

Jaar op jaar exponentiële groei

Wat is het enorm hard gegaan vanaf de lancering van Byner! Natuurlijk wisten we bij de ontwikkeling van ons platform dat Byner de ‘missing link’ zou zijn op het Salesforce platform voor bureaus in Detachering, Uitzenden en Werving & Selectie. Maar dat het zó enorm zou aanslaan, dat zoveel bureaus Byner zouden omarmen en onze groei in zo’n rap tempo zou gaan … dat hadden we alleen maar durven dromen.

Nu, drie jaar verder, zijn we de snelstgroeiende oplossing in de flexbranche. Salesforce heeft ons omarmd als een bewezen ISV partner in het Salesforce ecosysteem en steeds meer bureaus, ook grotere partijen in binnen en buitenland, maken de overstap naar de Byner community.

Byner Highlights 2022

Ambitie

Dat alles sterkt ons in onze ambities. Onze droom is Byner laten doorgroeien tot het #1 platform voor de flexbranche in de Benelux. Zodat we steeds meer klanten succesvol kunnen maken in het vinden, begeleiden en verbinden met opdrachtgevers en talent. 

Sinds september worden we in deze ambitie gesteund door Gijs van Heijst, een autoriteit in de recruitmentbranche met ruime ervaring in de SaaS-industrie. Dit zei hij o.a. bij zijn toetreding in de Raad van Advies:

In mijn carriere ben ik nog geen oplossing tegengekomen die met relevante diepgang de kern van de bedrijfsprocessen ondersteunt. Byner is de brug tussen recruitment enerzijds en de kernprocessen van contract tot plaatsing/factuur anderzijds en brengt dit allemaal samen op één platform. Dat maakt de app een unieke end-to-end oplossing voor de flexbranche.
Gijs van Heijst - RVA Byner
Gijs van Heijst
Lid Raad van Advies

En dat het niet alleen bij de Benelux blijft, blijkt wel uit het feit dat bureaus uit de rest van Europa zich melden. Onlangs mochten we zelfs onze eerste klant uit het Verenigd Koninkrijk verwelkomen.

#2 meest gewaardeerde staffingoplossing in Nederland

Groei is mooi, maar belangrijker natuurlijk is de impact die onze oplossing maakt in de markt. En hoe tevreden klanten zijn over ons platform en de samenwerking met onze mensen. Het onafhankelijke platform recruitmenttech.nl doet in de Recruitment Tech Landscape Survey (RT35) jaarlijks onderzoek naar de meest gewaardeerde leveranciers van recruitmenttechnologie.

Hierbij vragen zij naar de tevredenheid over 6 categorieën:

  • productkwaliteit
  • klantgerichtheid
  • innovatiekracht
  • prijs/kwaliteit
  • service
  • partnership

En wat bleek? Byner kwam als nieuwkomer direct binnen in de top #3! Een enorm compliment van onze klanten, admins en gebruikers.

We hebben een innovatief platform gecreëerd waarin bureaus hun core business krachtig kunnen managen van lead to cash. Ik ben supertrots op de erkenning die klanten ons geven met deze topscore.
Martijn Brandse - Byner
Martijn Brandse
CTO & Co-Founder Byner

Groeiende Byner community

Met het groeiende aantal klanten neemt ook de groep aan gebruikers van Byner toe. Onze missie is om hen zo succesvol mogelijk te maken dankzij onze innovatieve technologie en gepassioneerde mensen. Vandaar dat we veel energie steken in het bouwen aan onze community.

Een plek waar klanten inspiratie en ideeën krijgen, niet alleen vanuit ons, maar ook van vakgenoten. Zodat zij continu kunnen ontwikkelen en verbeteren. Heel gaaf om te zien hoe dit steeds meer vorm gaat krijgen. Leden vanuit onze community delen graag hun kennis en ervaringen en daarmee brengen we met elkaar het vakgebied naar een hoger niveau.

Mooie mijlpaal in 2022 in dit kader waren het Byner & Salesforce Customer Event en de Byner Admin MeetUp.

En over mijlpalen gesproken, wat gaaf om onze zendmasten (zie header) in de donkere decembermaanden te zien schitteren langs de A4 in de buurt van Schiphol.

Focus op flex

Een van de pijlers onder het succes van Byner is de product/markt focus op die wij vanaf het begin hebben gekozen en steeds verder doorontwikkelen. Ons platform is speciaal ontwikkeld om bureaus in Detachering, Uitzenden en Werving & Selectie extreem succesvol te maken.

Alles wat we doen is gericht om bureaus in deze sectoren van de recruitmentbranche zo succesvol mogelijk te maken. Hierin zijn we veel meer dan een leverancier; we zijn een partner die samen met je optrekt. Het geeft enorm veel voldoening om te zien wat een impact we hiermee maken en wat een fijne klik we hierdoor hebben met klanten.

“Vanuit mijn jarenlange ervaring op het gebied van recruitment & technologie heb ik bij talloze bureaus achter de schermen kunnen meekijken. En ik wist: het kan zoveel beter. Ik kon dan ook niet wachten om met Byner vanaf scratch een oplossing te ontwikkelen die echt werkt en aansluit op de behoeften en wensen in de markt”, vertelt onze CTO Martijn Brandse in dit interview.

Industriestandaarden

Ons ruime track record en ervaring in de markt, bieden bureaus een end-to-end platform van lead tot en met plaatsing/contract. Gebaseerd op een rijke verzameling aan bewezen best practices en met industriestandaarden. Zodat we voor iedere klant de optimale mix kunnen samenstellen om snel up and running te zijn en effectief aan de slag te kunnen met hun eigen, specifieke uitdagingen.

People & partnership

De combinatie van onze technische en inhoudelijke expertise, diepgaande branchekennis en hoog niveau van service en begeleiding blijkt een game changer in de markt. Het maakt Byner een waardevolle partner die exact weet hoe de business in elkaar steekt en welke uitdagingen spelen. En we breiden onze kennis en ervaring continu uit.

Het afgelopen jaar hebben we een aantal fijne, ervaren consultants mogen verwelkomen in team Byner. Stuk voor stuk leveren ze hun eigen unieke bijdrage aan onze dienstverlening en onze bedrijfscultuur, waar de kernwaarden Having Fun, Making an Impact en Being a Guide een belangrijke rol spelen.

Met elkaar kijken we terug op een hoop toffe bijeenkomsten en events. Naast onze gebruikelijke interne fun & knowledge meetings, borrels en Quarterly Updates hadden we de jaarlijkse Family Day, de allereerste Byner Innovation Day en een onvergetelijke dag met de de skiërs en snowboarders met een verstandelijke beperking van de Special Olympics, van wie wij vanuit onze MVO doelstelling Silver Sponsor zijn.

Springplank

Ambities zijn er op vele niveaus. De afgelopen tijd heeft een aantal collega’s besloten een volgende stap in hun carrière te maken. Wat hebben we een plezier gehad met elkaar en wat hebben we veel van elkaar geleerd. Tof om te zien dat Byner zo’n mooie springplank blijkt te zijn voor onze professionals. En dat Byner zich daarmee mag verheugen op steeds meer ambassadeurs in de markt. Natuurlijk betekent het gelijk ook dat we weer ruimte hebben voor een aantal nieuwe collega’s. Dus mocht je iemand kennen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, deel dan gerust de Byner career page.

Ga mee op onze journey! 

De behoefte aan een innovatief platform en professioneel partnership met een leverancier die de markt en zijn specifieke uitdagingen snapt, is groot. Een oververhitte arbeidsmarkt, recessie en toenemende wetgeving vergroten de noodzaak voor bureaus om radicale stappen voorwaarts te nemen. We zijn er trots op dat Byner een groeiend aantal bureaus hierin mag ondersteunen.

Ben je benieuwd naar de kansen die ons platform kan bieden voor jouw bureau? Of zou je wel eens willen weten hoe het is om deel uit te maken van een team dat bouwt aan de snelstgroeiende SaaS oplossing voor Detachering, Uitzenden en Werving & Selectie? Aarzel niet en stuur me een e-mail. Ik drink graag een (virtuele) kop koffie met je.

Ignite your Staffing Business

Discover Byner!

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p to show you the advantages for your business!

Author

Joram Timmerman
Joram Timmerman

Co-Founder at Byner