Skip to content

Jort Roelink

Jort Roelink

Hi ik ben Jort. Na een jarenlange carrière in recruitment, besloot ik meer in de techniek te duiken. Sindsdien ben ik een enorme fan van Salesforce en zijn uitgebreide ecosysteem. Ik heb me breed ontwikkeld en werk graag met een team aan integrale projecten, waarin ik me helemaal kan uitleven in integraties en optimalisaties voor de klant. Dit doen we bij Talent Peaks altijd vanuit het partnership principe, en dat spreekt me erg aan.

Sinds de lancering van Byner ben ik ook met veel plezier actief in de implementaties van deze app, het eerste en enige end-to-end platform voor Staffing, Recruitment & Consultancy op Salesforce.

Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

In dit project gaan we samen kijken hoe we zoveel mogelijk impact kunnen maken voor jullie organisatie. Zodat jullie werk effectiever, productiever en bovendien stukken leuker wordt. Mijn grote passie is het bouwen aan optimale customer en candidate journeys.

Wat ik meeneem naar elk project is mijn doelgerichte, pragmatische aanpak, mijn flexibiliteit en mijn gedrevenheid om van elk project een succes te maken. 

Resultaat voor alles en ik ben er om jou te helpen. Dus heb je iets nodig? Laat het me weten. 

Ik heb er zin in!

Mijn specialisaties liggen bij Byner, Sales, Service, Document Management en Communities (Experience Cloud), maar heb ook al heel wat ervaring in maatwerk op het Salesforce platform.

Let’s go!

Discover the power of Byner

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p!

Keep the fire burning

Stay up to speed with our newsletter