Talent Hacking, het geheime wapen tegen schaarste?

Webinar met concrete tips & voorbeelden

In de strijd om talent grijpt iedereen terug naar dezelfde traditionele middelen. Met Talent Hacking en een goede partner ben je de concurrentie altijd te snel af! Succesvolle organisaties in Detachering, Werving & Selectie en Uitzenden lopen hierin voorop. Hoe ze dat aanpakken? Dat is eenvoudiger dan je misschien wel denkt.

We helpen je graag op weg.

Stap 1 Introduceer Talent Hacking

Wat Growth Hacking is voor marketing, is Talent Hacking voor recruitment. Verdiep je in deze aanpak. Door dit principe slim in te zetten bereik je veel talent met weinig middelen en een klein budget. Stel heldere doelen, doe kleine experimenten en meet continu wat wél werkt en wat niet. Bepaal data-gedreven welke acties je wilt opschalen en wat je verder wilt onderzoeken.

Introduceer Talent Hacking

Stap 2 Promoveer een recruiter en stof de directie af

Door Talent Hacking te introduceren in je organisatie, innoveer en decentraliseer je het hele recruitmentmarketingproces. Wat je daarvoor nodig hebt? Iemand met affiniteit voor marketing, die recruitment bij jouw organisatie heel goed snapt en beide afdelingen met elkaar kan verbinden. Voeg daaraan toe een enthousiast team, een flinke dosis lef en creativiteit en een directie die met zijn tijd meegaat. Die afscheid durft te nemen van traditionele marketingcampagnes. En de nieuwe aanpak actief ondersteunt.

Talent Hacking Promoveer een recruiter en stof de directie af

Stap 3 Wees disruptief

The sky is the limit. Een talent hacker is snel, creatief en doelgericht. Bedenk allerlei mogelijke mini-campagnes, test verschillende variaties en verzamel alle verkregen data. Zit dicht op de bal en benut elke fase van de funnel; van lead tot en met alumni en referral. In deze tijden van schaarste is het immers cruciaal om slim te recruiten, engagement te vergroten en uitstroom te beperken. Wees niet bang om te falen. Van elke uitkomst word je wijzer en dat helpt je vooruit!

Talent Hacking Wees disruptief

Ga zelf op pad!

Benieuwd of Talent Hacking iets is voor jouw bureau? En ben je nieuwsgierig naar de stappen en het complete verhaal met praktische voorbeelden van succesvolle talent hacks uit de praktijk?

Laat je gegevens achter en krijg direct toegang tot het complete Webinar: Talent Hacking, in 5 stappen de concurrentie te snel af! dat Joram Timmerman van Byner en Rob Boersma van Jobrock presenteerden in de Werf& Webinar Week.

Webinar: Talent Hacking
In 5 stappen de concurrentie te snel af!

Met:

  • 5 bouwstenen voor Talent Hacking
  • voorbeelden van succesvolle hacks 
  • tips & tricks voor de flexbranche