Skip to content

In de strijd om talent grijpt iedereen terug naar dezelfde traditionele middelen. Met Talent Hacking en een goede partner ben je de concurrentie altijd te slim af! Leer van succesvolle organisaties in Detachering, Werving & Selectie en Uitzenden die zelf een nieuwe generatie recruiters grootbrengen.

Ontdek in 5 simpele stappen hoe ook jij sneller en slimmer passief talent aan je bedrijf kunt verbinden dankzij disruptieve technologie en een vernieuwende manier van werken: Talent Hacking.

Wat is talent hacking?

Talent hacking draait om het vinden, aantrekken en ontwikkelen van top talent op een innovatieve en doelgerichte manier. Het gaat verder dan traditionele wervingsmethoden door gebruik te maken van data-analyse, technologie en creatieve strategieën om het juiste talent te identificeren en te engageren Essentieel voor talent hacking is het begrip dat talent niet alleen wordt gevonden via conventionele kanalen zoals vacaturesites of netwerkevenementen, maar ook via sociale media, communities en zelfs gamification. Het draait om het creëren van een merk en een cultuur die talent aanspreekt en bindt.

Ben je benieuwd naar het complete verhaal plus voorbeelden van succesvolle talent hacks uit de praktijk? Bekijk dan hieronder het Webinar: Talent Hacking, in 5 stappen de concurrentie te snel af!

Discover how you can take your business to the next level

Get a free demo
Frank Gielen - Byner
Frank Gielen Solution Engineer
Frequently asked questions