Skip to content
Bij Byner kun je terecht voor een complete end-to-end ervaring, voor klant, talent en interne gebruiker

Podcast

Byner is veel meer dan rekruteringssysteem (ATS) en CRM. Het is de snelstgroeiende totaaloplossing voor kantoren in uitzenden, project sourcing en rekrutering in de Benelux. Compleet met search & match, recruitment marketing technologie en contract, uren- en facturenadministratie.

Beluister de Podcast op Recruitment Tech
Stijn-Vangenechten Byner
Crisis in flex? Zó pak je de controle terug

Blogartikel

Ben jij als bureau altijd de concurrentie te slim af? Waarmee maak je écht het verschil? Staffing analytics zijn hierbij cruciaal. Lees hoe je stuurt op grip & inzicht en de shift maakt van rapporteren naar bijsturen en vooruitkijken.

Lees het artikel op Werf&
Controle
Hoe krijg je al die recruitment technologie werkend voor jouw bureau?

Blogartikel

Natuurlijk, het scheelt als je mooie features hebt. Maar wil je dat je klanten je recruitmenttechnologie ook gebrúíken en er zo echt waarde uithalen, dan is wel wat meer nodig, weten ze bij Byner. ‘Het mooiste is als we samen kunnen groeien.’

Lees het interview op Werf&
Webinar Week Joram
Hoe ook recruiters steeds vaker hun voordeel doen met growth hacking

Blogartikel

Growth hacking begon als manier voor start-ups om veel te doen met weinig menskracht en budget. Nu stelt het recruiters in staat om op vrijdagmiddag een wervingscampagne op te zetten, die op maandagochtend al kandidaten heeft opgeleverd.

Lees het interview op Werf&
Growth Hacking
Calco case: Van losse systemen en excelsheets naar één platform

Interview

In dit interview vertellen Cynthia Mourits (Recruitment Manager) en Johan Tangerman (Admin Salesforce) van Calco over de talent 360 aanpak en de resultaten van hun digitale transformatie met Byner.

Lees het artikel op Recruitment Tech
Cynthia-en-Johan
Recruitmentmarketing campagne automation voor Facebook en Instagram (Jobrock/Byner)

Interview

Recruiters kunnen nu zelf snel & eenvoudig social media campagnes inrichten, lanceren en optimaliseren. Resultaat: 40% tot 60% kwalitatieve instroom. Lees over de recruitment tool van Jobrock/Byner die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2022.

Lees het artikel op Recruitment Tech
Stomping
Joram Timmerman (Byner): ‘Makkelijk meesurfen met nieuwe standaarden op het Salesforce-platform’

Interview (audio)

“De basis van Byner is dat het een applicatie is die is gemaakt voor en door partijen in de arbeidsbemiddeling”, stelt Joram Timmerman.”Voor de Recruitment Tech Survey 2022 maakte Martijn Hemminga (oprichter Recruitmenttech.nl) dit podcastinterview met Joram Timmerman.

Beluister de Podcast op Recruitment Tech
Joram Timmerman Byner
Ine Moens: ‘De schaarste aan talent is de nummer 1 uitdaging’

Interview

Byner was één van de leveranciers die 2 juni op Demo_Day in Mechelen haar tooling presenteerde. Tijdens deze derde editie verzorgde Ine Moens, Account Executive, de demo pitch en in het onderstaande interview gaf zij alvast een voorproefje.

Lees het artikel op Recruitment Tech
Joram Timmerman : “Met automation vergroot je je productiviteit, engagement en compliancy”

Interview

Hoe vind je als uitzender/detacheerder in deze enorm schaarse arbeidsmarkt toch altijd tijdig geschikte professionals? Slimme automations zijn hierbij een krachtig wapen. Joram Timmerman toonde in de breakout tijdens het Recruitment Tech Event 2021 drie succesvolle praktijkcases.

Lees het interview op Recruitment Tech
Joram Timmerman Byner
Joram Timmerman (Byner): “Staffing tech zal altijd te maken hebben met menselijk handelen”

Interview

Uitzenders en detacheerders hebben 3 belangrijke uitdagingen: bouwen aan een rijke en duurzame funnel van opdrachtgevers en professionals, zorgen voor optimale productiviteit en voldoen aan wet- en regelgeving. De juiste technologie is daarbij cruciaal.

Lees het interview op Recruitment Tech
Joram Timmerman Co-Owner Byner
Een app die front- en backoffice regelt? Byner belooft het..

Interview

Startup Byner zag tóch nog een gat in de markt van software voor front- en backoffice. Hun pakket biedt staffingbureaus inzicht ‘van lead tot alumnus’, zo claimt mede-oprichter Joram Timmerman.

Lees het interview op Flexmarkt
Recruitment
Zo helpt tech bij succesvol detacheren en uitzenden: 4 tips

Artikel

Byner deelt met Recruitment Tech tips hoe succesvolle bedrijven in de arbeidsbemiddeling technologie inzetten. Hierdoor zijn ze productiever en efficiënter en kunnen ze ongeacht het volume tijdig de juiste personen bereiken en persoonlijke en duurzame relaties met hen opbouwen.

Lees het artikel op Recruitment Tech
Staffing
Eén duim moet tegenwoordig genoeg zijn om te solliciteren

Interview

Op vrijdagmiddag als recruiter zelf een campagne uitzetten, en op maandagochtend een mailbox aantreffen, gevuld met goede kandidaten. Tegen heel redelijke kosten. Het klinkt misschien als de ideale wereld, maar hij is echt niet zo ver weg meer

Lees het interview met Byner en Jobrock op Werf&
Solliciteren
Recruitment Tech Monthly: Nu ook front end met recruitment en ATS in Byner

Video

In de zomer van 2021 lanceerde Byner een nieuwe functionaliteit rondom ATS, recruitment marketing en automations. Hierdoor stijgt de productiviteit van intercedenten enorm en kunnen in kortere tijd meer plaatsingen worden gerealiseerd.

Bekijk de video op Youtube
Joram - Webinar
Werf& Bureaurecruitment Live is weer voorbij. Een korte terugblik

Interview

Joram Timmerman wist samen met Rob Boersma  van Jobrock hun gehoor te boeien met een verhaal rondom de automatisering van de kernprocessen van detacheerders, van lead tot factuur.

Lees het interview op Werf&
Webinar
‘Elke detacheerder wil een integraal beeld, van lead tot alumnus’

Interview

Ook in de wereld van detacheerders staat digitalisering hoog op de agenda. Maar wat bepaalt daarbij het succes? In elk geval: de persoonlijke relatie met de kandidaat, stelt Joram Timmerman, die met app Byner het kernproces van detacheerders ondersteunt.

Lees het interview op Werf&
Byner Logo's
LINKIT: productiviteit blijven verbeteren in een veranderende IT-wereld

Interview

Chief Operating Officer Cornelis Lemstra vertelt hoe LINKIT transformeerde van enkel IT-sourcer, tot een volledige partner die ook complete IT-vraagstukken op kan lossen.

Lees het artikel op Emerce
“Bouw een duurzame, consistente en persoonlijke relatie op met klant en professional”

Interview

Byner is één van de drie Startup Pitch-winnaars die een plek op Demo_Day 2020 heeft gewonnen. Co-Founder Joram Timmerman stelt de organisatie die contractmanagement, urenregistratie en facturatie biedt, voor aan de hand van een zestal vragen.

Lees het artikel op Recruitment Tech
Everybody Loves Byner
Zo zet je contentmarketing succesvol in voor recruitment [case]

Interview

We weten inmiddels dat contentmarketing heel succesvol is vanuit een marketing- of salestraject. Maar wist je dat contentmarketing ook heel goed ingezet kan worden voor recruitment?

Lees het artikel op FrankWatching
Werken bij Byner - vacature