Byner verwelkomt Ralph Brasker als mede-eigenaar en partner om de volgende groeifase te versnellen

Utrecht, 31 augustus 2023

Byner – de snelstgroeiende oplossing voor bureaus in Detachering, Uitzenden en Werving & Selectie – is verheugd Ralph Brasker aan te kondigen als partner en mede-eigenaar. Brasker (in het midden van de foto) vervult al sinds begin dit jaar de rol van CEO van Byner. Zijn officiële toetreding als partner onderstreept het momentum van de reeds ingezette reis naar verdere uitbreiding en ontwikkeling van het Byner ecosysteem.

Succesvol en toonaangevend

Direct vanaf de lancering in 2019 veroverde Byner een toonaangevende positie in de staffing & recruitmentbranche. Mijlpalen volgden elkaar in rap tempo op. Een groeiend klantenbestand, impactvolle innovaties, vertrouwen en erkenning in de markt en een prominente plaats in het Salesforce-ecosysteem voor bewezen ISV’s. Daarnaast won Byner de award voor Most Innovative Staffing Tooling Start-Ups en in 2023 werd Byner verkozen tot het #1 CRM/ATS-platform voor Staffing & Recruitment in de onafhankelijke Recruitment Tech Survey.

Schat aan ervaring en expertise

Brasker brengt – met meer dan 15 jaar ervaring, bewezen leiderschap en een track record in de markt van staffing & recruitment en HR-technologie – een schat aan expertise naar de organisatie. Zijn toetreding geeft een extra impuls aan de sterke focus op innovatie, operational excellence en klanttevredenheid. Voortbouwend op het momentum en de prestaties tot nog toe is de organisatie helemaal klaar om door te stomen naar het volgende niveau.

Klaar voor verdere groei

Joram Timmerman, mede-oprichter en Chief Commercial Officer (CCO) van Byner: “De benoeming van Ralph als partner en mede-eigenaar voegt een nieuw hoofdstuk toe aan de snelle groei van Byner. Na zijn aantreden als CEO eerder, biedt deze stap onze organisatie een veelbelovende basis voor de toekomst. Ralph’s strategische inzichten en toewijding hebben al een aanzienlijke impact gehad op het traject van Byner. Nu we aan deze spannende nieuwe fase van onze groei beginnen, zal het leiderschap van Ralph ons ongetwijfeld naar ongekende hoogten leiden.”

Evolutie en een nieuwe standaard

Gedurende zijn carrière vervulde Brasker bij diverse snelgroeiende HR tech bedrijven verschillende leidinggevende functies. Zo speelde hij in zijn rol als COO een belangrijke rol bij de groei van het toonaangevende Job Marketing Platform VONQ. 

Hij is enthousiast over zijn nieuwe stap en de daaruit voortvloeiende kansen. “Deel uitmaken van Byner als partner en mede-eigenaar is een natuurlijke evolutie van mijn rol als CEO en mijn commitment aan het succes van de organisatie. Byner’s potentieel is enorm en ik ben vereerd deel uit te maken van een uniek team met als doel om samen een nieuwe standaard neer te zetten in de staffing & recruitmentbranche”, aldus Brasker.

Foto: Ralph Brasker

Header foto vlnr: Martijn Brandse, Frank Gielen, Ralph Brasker, Joram Timmerman, Stijn Vangenechten

Ignite your Staffing Business

Discover Byner!

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p to show you the advantages for your business!

Author

Manola van Diest
Manola van Diest

Digital Marketeer at Byner