Martijn Brandse - Byner

De #1 app voor detachering, uitzenden en W&S op Salesforce ontwikkelen

Martijn Brandse over innovatie, partnership en co-creatie

“Salesforce is een ongelooflijk rijk platform voor zowel ontwikkelaars als klanten. Ik vergelijk Salesforce vaak met een gigantische blokkendoos waarmee je praktisch alles kunt bouwen wat je maar wilt. Met krachtige native Salesforce-clouds en – dankzij het open source-karakter – een schat aan innovatieve oplossingen waaruit je kunt putten. Alles wat je maar kunt bedenken, staat al op het platform. Elke dag worden er nieuwe oplossingen toegevoegd aan de AppExchange en deze worden voortdurend geïnnoveerd en verfijnd. Zo heb je altijd state-of-the-art technologie binnen handbereik.” Als Martijn Brandse het over Salesforce heeft, krijgt hij een grote glimlach op zijn gezicht.

Een end-to-end oplossing met klant en talent centraal

Martijn is een doorgewinterde expert op het gebied van recruitmenttechnologie op Salesforce. Hij begon als implementatieconsultant bij Connexys, een ATS dat al snel toonaangevend werd in Nederland. Een paar jaar en verschillende rollen later besloot hij zich ook te specialiseren in salesforce app development. “De combinatie van zowel de technische als de functionele kant stelt me in staat om ten diepste te begrijpen wat een klant nodig heeft en te weten hoe ik oplossingen kan bouwen die echt werken.”

"Na meer dan 15 jaar toonaangevende oplossingen te hebben ontwikkeld op het Salesforce Platform voor de Staffing & Recruitment-industrie, voelt het geweldig dat ik samen met onze launching customers onze eigen oplossing mocht creëren. Byner is de App die ik altijd voor ogen heb gehad. Ik denk dat het de #1 Salesforce oplossing is voor de flexbranche. Compleet, gebruiksvriendelijk, gebaseerd op toonaangevende visie, industriestandaarden en diepgaande Salesforce-expertise."

In mijn carrière heb ik bij een groot aantal bedrijven achter de schermen mogen kijken. Maar al te vaak kwam ik IT-omgevingen tegen met verouderde en provisorisch aan elkaar geknoopte tools, met als gevolg een rommelige en inefficiënte wirwar van oplossingen. Dit kan zoveel beter! En dankzij mijn achtergrond had ik een duidelijke visie op hoe ik dat kon waarmaken”, glimlacht hij.

Sinds 2019 is Martijn Partner en CTO bij Byner. “Ik hou ervan om oplossingen vanaf nul te bouwen. Het ontwikkelen van Byner was voor mij de logische volgende stap. Met deze App richten we ons op een onderscheidende niche voor detachering, uitzenden en werving & selectie. Bedrijven waarvoor getalenteerde mensen de belangrijkste troef zijn. Voor deze sector ontbrak nog steeds een speciale end-to-end oplossing om klanten en professionals aan te trekken en te betrekken op het Salesforce Platform.

"Voor Staffing, Recruitment en Consultancy ontbrak een speciale end-to-end oplossing om klanten en professionals aan te trekken en te betrekken nog steeds op het Salesforce Platform."

Het geheim van ons succes: co-creatie en vertrouwd partnerschap

“We zijn de ontwikkeling van de app gestart in nauwe samenwerking met twee toonaangevende bedrijven: LINKIT en Circle8 (voorheen De Staffing Groep). Byner automatiseert hun kernprocessen, dus het is belangrijk om de specifieke uitdagingen, verwachtingen en vereisten die hun bedrijf definiëren nauwlettend bij te houden. Het is mijn missie om een krachtige app te maken die onze klanten helpt groeien en het leven van alle betrokkenen gemakkelijker maakt. Meer impact maken met minder inspanning.”

Byner doet niet alleen wat het belooft, het is ook extreem gemakkelijk te gebruiken. Mensen weten intuïtief wat ze moeten doen door simpelweg te klikken, slepen en neerzetten in de app. En dankzij slimme automations en krachtige integraties dekt het eenvoudig het volledige proces vanaf het allereerste contactpunt met een lead tot de uiteindelijke voltooiingen en de betrokkenheid nadat het project is afgerond. Marketing, sales, recruitment, workforce & project management, en een volledige integratie met Finance & Payroll oplossingen; Byner regelt het.

"Het is mijn missie om een krachtige app te maken die klanten helpt groeien en meer impact te bereiken met minder inspanning. Zo maken we het leven elke dag een beetje makkelijker."

Martijn: “In deze digitale wereld zijn mensen steeds meer gewend om te profiteren van technologie. Ze hebben voor vrijwel alles een app. Om contact te maken met de wereld, hun eigen antwoorden te vinden, sneller te werken en elke dag efficiënter te zijn. Technologie is er om ons leven te helpen en gemakkelijker te maken. In mijn app-ontwikkeling streef ik er altijd naar om dingen ultra lean and mean te houden en de sterke punten van het Salesforce-platform te gebruiken. Byner is gebaseerd op industriestandaarden en krachtige processen. We werken met concepten die iedereen begrijpt, zodat mensen de app direct kunnen gebruiken en eenvoudig kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften. Dat is een belangrijk onderdeel van ons succes.”

De volgende succesfactor is Talent Peaks, een doorgewinterde implementatiepartner die de business echt begrijpt. Niet alleen vanuit technisch oogpunt, maar ook wat de industrie betreft. Martijn: “Dit zorgt ervoor dat Byner de bedrijfsdoelstellingen optimaal ondersteunt en naadloos geïntegreerd is in de totale IT-omgeving van het bedrijf. Dit is essentieel voor een succesvolle digitale transformatie.”

Vakkundige service en support is de kers op de taart

“Natuurlijk, een geavanceerde app en een soepele implementatie zijn belangrijk. Maar wat vaak vergeten wordt, is de impact van een goede servicedesk. Dit is een kritische succesfactor. Met Byner maken we het verschil door een servicedesk van hoge kwaliteit aan te bieden met mensen die zowel de technologie als de business begrijpen. Ons customer success team is er om klanten te helpen optimaal gebruik te maken van de app, door gebruikers te trainen, releases te installeren en problemen op te lossen. Ze zijn echt proactief en werken als vertrouwde adviseurs voor uw beheerder. En als je geen admin hebt, kunnen we de admin-rol tijdelijk van je overnemen als dit gewenst is.”

"Natuurlijk, een geavanceerde app en een soepele implementatie zijn belangrijk. Maar wat vaak vergeten wordt, is de impact van een goede servicedesk. Dit is een kritische succesfactor."

Community

Samenwerking en betrokkenheid, dat is waar het Byner om draait. Niet alleen met gebruikers, maar ook met professionals en klanten. Professionals kunnen hun eigen uren en uitgaven indienen, die direct door de klant kunnen worden goedgekeurd.

In hun persoonlijke omgeving kunnen professionals ook hun profiel bijwerken, compliancedocumenten beheren en activiteiten bijhouden zoals opdrachtplanning, onboarding, coaching en evaluatie. “Communities worden steeds meer de standaard. We willen allemaal verbonden zijn en samenwerken in één omgeving. Dit zorgt ervoor dat we ons betrokken voelen en tegelijkertijd verhoogt het de efficiëntie van alle partijen”, voegt Martijn toe.

Nieuwste release

Deze zomer viert Byner een uitgebreide release. Er worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd op het gebied van recruitment marketing, search, applicant tracking en talent engagement. Martijn: “Met deze release omvat Byner de complete journey in talent en customer engagement, van lead tot cash.”

Recruitment marketing automatisering

De integratie van Byner met de Jobrock recruitment marketing toolkit stelt innovatieve bureaus in staat om zowel actief als passief talent effectief te bereiken, te werven en te betrekken vanuit één centrale cockpit. Recruitment zit aan het stuur en werkt als één team samen met marketing. Met Byner/Jobrock kun je kandidaten bereiken waar ze op dat moment zijn, of het nu gaat om je eigen recruitmentsite, jobboards, social media, zoekmachines of niche websites. Je kunt WhatsApp, telefoon, sms-berichten of e-mail geïntegreerd inzetten en alle communicatie op één plek beheren. De app heeft slimme automatiseringen en integraties met bijvoorbeeld een online planningstool, chatbots en videomessaging om optimaal te converteren.

Recruitmentsysteem (ATS)

De recruitment marketing features in combinatie met de ingenieuze search, match en plan technologie in Byner maakt het vinden van de juiste persoon voor de job super simpel.

Byner dekt de volledige reis van kandidaat tot alumni en daarna. Recruiters kunnen de recruitment funnel eenvoudig beheren vanaf het allereerste contact, zodat je op elk touchpoint in de talent journey impact kunt maken.

Krachtige recruitmentworkflows zorgen voor moeiteloze, soepele prestaties. Persoonlijke dashboards, analytics en rapportage geven helder inzicht in KPI’s en resultaten, zowel op persoonlijk niveau als op teamniveau. Alle activiteiten rond klanten en talent komen samen in Byner. Zo heb je optimale datakwaliteit en één single source of truth. De app verhoogt de efficiëntie, productiviteit, samenwerking en werkplezier. Martijn: “Omdat het recruitmentproces in Byner gestroomlijnd en efficiënt is, heb jij weer tijd om het talent en de customer journey naar een hoger niveau te tillen.”

Blijf op de hoogte

Natuurlijk stopt het niet bij de recente Summer Release. Martijn en zijn team werken al aan verdere innovaties en integraties.

Ben je benieuwd naar het laatste nieuws over Byner en de flexbranche? Meld je aan voor onze maandelijkse Staffing Sneak Peak.

Discover Byner!

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p to show you the advantages for your business!

Author

Manola van Diest
Manola van Diest

Digital Marketeer at Byner

De belangrijkste functies van Jobrock zijn perfect geïntegreerd in de Byner-app. Dit stelt recruiters in staat om innovatieve Recruitment marketing technieken te gebruiken in hun dagelijkse proces. Dit is echt next level recruitment.

Share blog post

LinkedIn
Facebook
Twitter