Skip to content

Salesforce Specialist

Wie ben jij?

Hé, Salesforce beheerder of consultant. Is het tijd om je horizon te verbreden? Wil je jouw enthousiasme delen met nieuwe collega’s en continu van elkaar leren? Dan hebben wij bij Talent Peaks en Byner een mooi aanbod voor je. Word onze Salesforce Specialist en help collega’s en klanten excelleren met Salesforce Clouds en AppExchange apps.

Wat maakt Byner en Talent Peaks zo succesvol?

Talent Peaks is een leading niche Salesforce Consulting Partner voor organisaties in Uitzenden, Detachering en Consultancy. Wij helpen bedrijven om hun processen te optimaliseren met innovatieve Salesforce technologie, waaronder onze eigen app Byner. De Byner app biedt organisaties in uitzenden en detacheren een end-to-end platform voor sales, recruitment en talent & customer engagement. Daarnaast zorgen we voor een vloeiende integratie met andere bekende systemen. Onze combinatie van technisch inhoudelijke expertise, ons unieke DNA en diepgaande branche/sectorkennis blijkt een game changer. We hebben alles in huis voor succes, en daar hebben we jou bij nodig!

Jouw team

Als Salesforce Specialist maak je deel uit van een nieuw team dat zowel werkt voor Byner als voor Talent Peaks. Je werkt nauw samen met de Project Managers, met Customer Success consultants en Support, regelmatig vanuit ons kantoor in Utrecht. Verder heb je veel contact met de implementatie consultants, de managing partners en de solution engineer.

Team Talent Peaks-Byner Web.JPG

Wat ga je doen?

Kom écht impact maken op de business van onze klanten. Na een grondige voorbereidingsfase en een perfecte configuratie, wordt het implementatieproject overgedragen aan de interne key-users en getrainde Salesforce admins van de klant. Deze stakeholders kunnen we extra succesvol maken met onze begeleiding en expertise. En dat is waar jij in beeld komt.

Als Salesforce Specialist

 • ben je het aanspreekpunt voor de Product Owners en Admins van de klant als het gaat om Salesforce, Byner en andere AppExchange apps
 • onderhoud en adviseer je over de bedrijfsprocessen en complexe flows bij de klant
 • beheer je (mede) Sales Cloud, Service Cloud, Byner en diverse apps bij je klant
 • toon je onze klanten, gevraagd en ongevraagd, hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van de innovaties van nieuwe Salesforce releases en relevante apps in de AppExchange
 • begeleid je met jouw onmisbare expertise onze klant bij het implementeren van de nieuwste features

Onze klanten challengen, ondersteunen en begeleiden, dát is wat jij graag doet. Jij bent tenslotte de expert op het gebied van Salesforce. Op deze manier blijven we samen continu innoveren. En als je er toch niet helemaal uitkomt, dan kun je altijd rekenen op het team van ruim 30 collega’s met verschillende expertises die met raad en daad voor je klaar staan.

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Salesforce admin of Salesforce consultant
 • Je hebt een enthousiaste en positieve houding
 • Je bent klantgericht en communicatief zeer vaardig
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend
 • Je kunt met verschillende partijen en personen gemakkelijk schakelen
 • Je weet als geen ander hoe je plezier in je werk maakt!

Wat hebben wij jou te bieden?

Mensen helpen groeien zit in ons DNA en daar steken we veel energie in. Vanaf dag 1 krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en volop kansen voor professionele en persoonlijke groei. Een gezonde balans tussen werk en privé is ons veel waard, dus daar besteden we veel aandacht aan.

Je kiest zelf hoe jij je kennis wilt verdiepen en/of verbreden, maar houdt er rekening mee dat je expertise nodig hebt over een breed scale aan Clouds en apps. Je kunt er uiteraard voor kiezen Salesforce certificaten te behalen of jezelf tot Ranger te ontwikkelen binnen de Salesforce trailhead omgeving.

Natuurlijk maak je ook uitgebreid kennis met Byner, onze eigen app op het Salesforce Platform. Naast je persoonlijke groei draag je actief bij aan de ontwikkeling van klanten en collega’s.

Meer weten over onze collega’s en onze cultuur? Ontdek hoe het is om te werken bij Byner/Talent Peaks.

Laten we kennismaken!

Ben jij klaar voor de volgende stap? We leren je graag kennen! Zullen we samen eens een virtuele kop koffie drinken?

Stuur het formulier in of contact mij voor meer informatie.

Roos Alberink

Roos Alberink
Recruiter
06 – 33 22 33 33

Discover the power of Byner

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p!

Keep the fire burning

Stay up to speed with our newsletter