Skip to content
Implementatie Consultant
Per direct | Hybride | 32-40 uur

Voor ons professional services team zijn we op zoek naar enthousiaste implementatie consultants die het leuk vinden om complexe klantvraagstukken te vertalen naar ons toonaangevende platform speciaal ontwikkeld voor bureaus in arbeidsbemiddeling. Een afwisselende job waarbij je impact maakt met zowel technische als branchespecifieke expertise.

Wat maakt Byner zo succesvol?

Byner is een unieke oplossing gebouwd op het Salesforce platform dat de end-to-end kernprocessen ondersteunt van onze klanten. Dankzij continue innovatie, specialisering en teamwork is en blijft Byner het ultieme platform in onze branche. Van sales tot recruitment, van planning tot aan facturatie: we hebben alles in huis voor succes!

Onze missie is om bedrijven in Detachering, Uitzenden en Werving & Selectie succesvol te maken. Als consulting partner met een langetermijnfocus werken we er continu aan dat het Byner platform out-of-the-box aansluit op de belangrijkste processen, doelen en kernbehoeften van onze klanten.

Ons enthousiasme, expertise in de branche en Salesforce kennis zijn belangrijke redenen voor onze snelle groei met Byner en het succes van onze klanten. Niet voor niets kwam Byner dit jaar rechtstreeks binnen in de top 3 van meest gewaardeerde staffing toolings in de onafhankelijke Recruitment Tech Survey 2022.

Wat ga je doen als Implementatie Consultant?

Als consultant ontwikkel jij je tot een ware expert van de branche en het Byner platform. Samen met jouw projectteam zorg je dat het Byner platform succesvol wordt geïmplementeerd bij onze klanten, zodat die van optimale waarde is voor de business.

Dankzij jouw expertise en drive om klanten succesvol te maken, kunnen ze vanaf de start direct volop met Byner aan de slag. En omdat Byner zich continu ontwikkelt, zorg jij als consultant ook mede voor de continue ontwikkeling van onze bestaande klanten.

Je koppelt jouw ervaringen in projecten steevast terug aan je team, en zo worden we steeds beter in wat we doen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als implementatie consultant bij Byner verzorg je samen met je projectteam de implementatie en doorontwikkeling van Byner bij een klant. En dat betekent impact maken:

 • Je vraagt bij de klant requirements uit, vertaalt deze naar de businessprocessen, en vice versa.
 • Jij enthousiasmeert de klant gedurende het project met tastbare resultaten en kleine stappen, zodat de klant zich gehoord en vertrouwd voelt.
 • Je zorgt dat het platform voor de klant schaalbaar en beheersbaar blijft. Want jij gelooft in: less is more!
 • Je zit hands-on aan de knoppen van Byner om het platform neer te zetten zoals is afgesproken met de klant. Daarnaast verzorg je de migratie van data en zorg je voor rapportages en dashboards
 • Door jouw betrokkenheid bij klanten pik je hun groeiambities en aanvullende behoeften op, zodat het team die kan doorvertalen naar nieuwe projecten

Consultancy is mensenwerk! Jij zoekt de samenwerking op en begeleidt met jouw inlevingsvermogen en overtuigingskracht klanten richting hun eigen succes.

Als Byner expert praat je namelijk met de klant over hun business. En je adviseert proactief over wat er tijdens een project moet gebeuren en hoe het platform maximaal impact kan maken.

Je werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd en geen enkele klant is hetzelfde. Met alle kennis en ervaringen die je opdoet tijdens projecten lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van ons platform, onze branchekennis en onze projectorganisatie. Zodat we een nóg betere partner voor onze klanten kunnen zijn.

Wat maakt het extra leuk om bij ons te werken?

Bij Byner krijg je volop mogelijkheden om te groeien. De sfeer is geweldig, de lijntjes zijn kort en de dagen zijn rijk aan kansen. Onze organisatie bestaat uit 30 mensen verdeeld over verschillende afdelingen.

We gaan voor succes en we doen dat samen. We spelen samen dezelfde wedstrijd in hetzelfde team. Onze kernwaarden having fun, making an impact and being a guide staan voor wie we zijn.

Met Byner kun jij daadwerkelijk verschil maken en blijvend waarde creëren. Onze projecten zijn veelzijdig en we staan elke dag in contact met de business van klanten. Bij ons kun je lekker snel schakelen om daar maximaal impact te maken.

Wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt om dat te kunnen doen. Je krijgt veel vrijheid, vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid en kansen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Ook vinden we het belangrijk om een positieve impact te maken op de samenleving. Zo steunen we diverse organisaties en stichtingen met het bereiken van hun doelen en het promoten van hun missie. Dit doen we door inzet van onze kennis en tijd.

Wat kun je nog meer verwachten?

 • Uiteraard een stevige basis aan primaire arbeidsvoorwaarden en een mobiliteitsvergoeding
 • Een hybride werkplek en werk-privé balans: we werken deels thuis, deels bij klanten, en komen ook regelmatig bij elkaar op ons kantoor in Utrecht
 • Een iPhone en Macbook met alle accessoires die je nodig hebt om impact te maken
 • Winstdeling. We sturen niet op puur individuele targets, want succes bereiken we altijd samen. Als we onze doelen halen, dan deelt iedereen mee in de feestvreugde
 • Veel ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen op je eigen manier, wie je ook bent
 • Uitjes en activiteiten die je nooit meer vergeet. We vieren graag wat we met elkaar hebben bereikt!

Wat breng jij mee?

 • Onze branche spreekt je aan en je voelt je aangesproken door onze missie.
 • Wellicht heb je al ervaring als recruiter, accountmanager of consultant en wil je die nu omzetten in het helpen van klanten met hun kernprocessen. Of misschien heb je ervaring met Salesforce als beheerder, super user of key user. Samen zorgen we ervoor dat je Byner vlug in de vingers krijgt.
 • Je bent analytisch en communicatief sterk en werkt graag samen om een gezamenlijk doel te bereiken.
 • Je wordt er blij van om verschillende expertises samen aan het werk te zien.
 • Je bent een aanpakker en pakt zaken proactief op. Je beschouwt problemen als kansen voor groei en je bent niet bang om om hulp te vragen.
 • Jouw ervaring met klanten als recruiter, accountmanager of consultant zorgt ervoor dat je in gesprekken goed tot de kern kunt komen, behoeften boven tafel krijgt en grenzen aangeeft.

Enthousiast?

Kom jij als Implementatie consultant ons team versterken? Of heb je eerst nog vragen over de vacature?

Neem gerust contact met mij op, we leren je graag kennen!

Paulien van der Krift Byner

Paulien van der Krift
People & Culture
06 – 12 74 77 12

Discover the power of Byner

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p!

Keep the fire burning

Stay up to speed with our newsletter