Skip to content

(Aanstormend) Digital Marketeer

Klaar met Recruitment en helemaal klaar voor Marketing? Dan staan wij te popelen om jou te verwelkomen

Zeker. Recuitment is een mooi vak. Want als recruiter bij een uitzender of detacheerder help jij mensen om hun droombaan te vinden. Dat doe je graag. En dat doe je goed.

Maar wat nou als je nog véél meer impact kunt maken? Door niet zélf meer talent te plaatsen, maar door bureaus alle tools in handen te geven om sneller en slimmer te werken. Dat is precies wat we met onze Byner app doen. En met succes.

Byner groeit hard en om onze (internationale) ambities waar te maken hebben we jou nodig! Want met jouw kennis en ervaring in de flexbranche ben je voor ons de ideale kandidaat voor de functie van (aanstormend) Digital Marketeer.

Helemaal niet erg als je nog niet alle ins en outs van het digital marketing vak kent. Met jouw drive en growth mindset leren we je dat snel genoeg.

Wat ga je doen als (aanstormend) digital marketeer

Beter gezegd, wat gaan wij doen. Want marketing doe je samen. Met ons team zetten we alles op alles om impact te maken bij detacheerders, W&S bureaus en uitzenders met onze vernieuwende technologie.

Dit doen we door het maximale te halen uit onze database vol waardevolle klanten en leads. En door steeds verder te bouwen aan duurzame relaties en een betrokken Byner community.

Als recruiter ben je van nature altijd al op zoek naar beter en slimmer. Datagedreven werken is de toekomst, dus we gaan je leren hoe je harde marketingdata kunt omzetten in waardevolle inzichten.

Zo ontdek jij meer en meer hoe je gepersonaliseerde journeys inricht. En aan welke knoppen we moeten draaien voor meer leads, een hogere conversie en duurzaam engagement. Verder ga je collega’s helpen bij de organisatie van bijv. events en webinars.

Springt er al een vonkje over? Wil jij deze unieke kans om te groeien pakken om de volgende stap te maken? Laten we dan het vuurtje nog wat verder aanwakkeren.

Wat maakt Byner zo succesvol?

Byner is een app die organisaties in uitzenden, recruitment en detachering een end-to-end platform biedt voor talent en customer engagement. We hebben alles in huis voor succes.

Een unieke app op Salesforce, een hecht team met gedreven professionals, een groeiende klantenkring, continue innovaties en een hoogwaardig partnernetwerk. We zijn nauw verweven met Talent Peaks, een bewezen consultancy partij met een jarenlang track record in de Staffing, Recruitment en Consultancy branche.

We groeien hard en zijn altijd op zoek naar manieren om het nóg beter te doen. Meer tevreden klanten, meer impact, meer kwaliteit en meer plezier in wat we doen.

Met jouw inzicht en drive om zaken te regelen, oog voor detail en focus op resultaat speel jij hierin een cruciale rol.

Jouw team

Als aankomend Digital Marketeer maak je deel uit van een gedreven commercieel team dat zowel werkt voor Byner als voor Talent Peaks. Dit team bestaat uit de commercieel managing partner, een solution engineer, twee accountmanagers, een digital marketeer en een content marketeer. Sales en marketing staan uiteraard continu in verbinding met collega’s, klanten en partners en experts in onze niche industry.

Jouw rol van dag tot dag?

  • Je gaat klantjourneys bouwen en optimaliseren voor onze specifieke doelgroepen in detachering, W&S en uitzenden
  • Je bent verantwoordelijk voor het end-to-end projectmanagement van campagnes rondom leadgeneratie en customer engagement. Denk aan interne en externe events en mailing- en social media campagnes. 
  • Je wordt de spin in het web bij het bouwen en onderhouden van een actieve Byner community waarin experts, klanten en partners in de staffing, recruitment en consultancy zich on- en offline met elkaar verbinden om samen verder te groeien
  • Je leeft je uit in het verrijken (perfectioneren, segmenteren en uitbouwen) van onze database 
  • Je analyseert relevante data en resultaten van acties en campagnes en initieert continue optimalisaties

Wat breng jij mee?

  • Met jouw kennis en ervaring weet jij als geen ander wat er speelt bij bureaus in W&S, uitzenden en detachering.
  • Je hebt het talent om technologische oplossingen te vertalen naar heldere toepassingen op de werkvloer
  • Je bent een echte aanpakker ent helemaal klaar voor de overstap naar een succesvolle scale up in de staffing tech
  • Je bent leergierig, hebt een growth mindset en schakelt gemakkelijk tussen verschillende partijen
  • Je bent analytisch sterk en hanteert een gestructureerde, proactieve manier van werken

Wat maakt het extra leuk om bij ons te werken?

Onze kernwaarden: having fun, making an impact and being a guide staan voor wie we zijn. Plezier en succes gaan bij ons hand in hand. Dat maakt ons gelukkig, creatief en verbindt ons met elkaar. In onze platte organisatie kun je lekker snel schakelen om maximaal impact te maken. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en volop kansen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

We geloven sterk in het motto Hire for Personality, Train for Skills. Om jou te helpen groeien in je rol krijg je persoonlijke coaching on the job door een ervaren digital marketeer. Zo ben je lekker snel up-to-speed en helemaal vertrouwd met toonaangevende technologie als Salesforce CRM en Marketing Automation.

Een gezonde balans tussen werk en privé is ons veel waard, dus kun je werken waar en wanneer je wilt. Op ons gezellige kantoor in Utrecht, bij jou thuis of lekker buiten in de natuur? Kijk maar wat het beste werkt. Wij doen er in elk geval alles aan om jou te laten shinen! 

Team Talent Peaks-Byner Web.JPG

Meer over Byner

Byner is een innovatieve app die bedrijven die actief zijn in uitzenden en detacheren een end-to-end platform biedt voor sales, recruitment en talent en customer engagement.

De app stroomlijnt het complete proces van lead tot plaatsing/factuur en is ontwikkeld op het Salesforce Platform. Hierdoor kunnen onze klanten een compleet digitaal landschap creëren dat hun kernprocessen van A tot Z optimaal ondersteunt.

De unieke combinatie van onze technisch inhoudelijke expertise, diepgaande branchekennis en hoog service niveau blijkt voor klanten een game changer. Het maakt ons een waardevolle partner die exact weet hoe de business in elkaar steekt en waar de uitdagingen zitten. 

Vanaf het allereerste begin geniet Byner veel belangstelling in de markt. Vrijwel direct na de lancering van de app sleepten we zelfs de prestigieuze Recruitment Tech Award in de wacht voor de meest innovatieve tech-tool voor Staffing & Recruitment. Ben jij van de partij bij onze volgende mijlpaal?

Laten we kennismaken!

Zin om mee te bouwen aan onze groei? Wij leren jou heel graag kennen.

Stuur het formulier in of contact mij voor meer informatie.

Joram Timmerman
Joram Timmerman
Co-Founder
06 – 14 40 72 50

Discover the power of Byner

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p!

Keep the fire burning

Stay up to speed with our newsletter