Customer Support Agent Byner
Per direct | Remote of vanuit Utrecht | 32-40 uur

Ben jij een fan van recruitment tech en gedreven om klanten super succesvol te maken bij een #1 SaaS scale-up? Byner is het snelstgroeiende SaaS platform speciaal voor bureaus in detachering, uitzenden en werving & selectie in de Benelux. Onze ambities zijn groot, en om ze waar te maken hebben we jou hard nodig!

Wat maakt Byner zo succesvol?

Byner is een unieke oplossing gebouwd op het Salesforce platform die de kernprocessen van onze klanten optimaliseert. Dankzij continue innovatie, specialisering en teamwork is en blijft Byner het ultieme platform in onze branche. Van sales tot recruitment, van matching en planning tot aan facturatie: we hebben alles in huis voor succes!

Als partner gaan we voor langetermijnrelaties en duurzaam klantsucces. Enthousiasme, branchekennis en Salesforce expertise zijn belangrijke redenen voor onze snelle groei met Byner en het succes van onze klanten. Niet voor niets kwam Byner dit jaar rechtstreeks binnen in de top 3 van meest gewaardeerde staffing toolings in de onafhankelijke Recruitment Tech Survey 2022.

Wat ga je doen als Customer Support Agent?

Nadat Byner is geïmplementeerd, focussen we ons op de groei van de klant en de langdurige impact van Byner. Zo zorgen we dat de klant succesvol wordt en blijft. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het customer support team een betrouwbaar en deskundig team is waar klanten op kunnen rekenen, en dat we steeds beter worden in wat we doen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Customer Support Agent pak je klantvragen op die binnenkomen op de supportdesk. En dan ga je impact maken.

 • Jij bijt je vast in een klantvraag of probleem om deze te analyseren en te verhelpen. Wat jou betreft ben je op een missie. Vergelijkbare cases, kennisartikelen, Salesforce Trailblazer Community of Google: je haalt alle tools uit de kast. En natuurlijk schakel je tijdig de juiste collega’s of partners in als zij deel kunnen uitmaken van de oplossing
 • Met jouw drive om de klant tevreden en succesvol te maken, leg je actief en positief contact. Daardoor voelen klanten zich gehoord en gewaardeerd en vertrouwen ze erop dat jij het probleem gaat oplossen. En je gaat nog een stapje verder: door hen te leren over de oorzaak en oplossingen van hun vragen, help je klanten om steeds autonomer te worden in het gebruik van Byner. Win-win!
 • Met jouw ervaring en groeiende kennis van Byner en onze partner apps, beoordeel je de klantvraag op complexiteit en urgentie, op technische en functionele aard. Jij weet namelijk als geen ander dat sommige vragen ingewikkelder zijn dan ze lijken, én andersom!
 • Met jouw feedback en ideeën draag je bij aan de ontwikkeling en schaalbaarheid van ons platform. Door veel voorkomende vragen te signaleren en terug te koppelen aan het team, werk je mee aan structurele oplossingen. Ook signaleer je waar de Byner app nog beter kan aansluiten op het business proces van onze klanten
 • Met alle kennis en ervaring die je opdoet zorg je voor de groei van ons kennisplatform, dat zowel collega’s als klanten helpt om succesvol te zijn

Wat maakt het extra leuk om bij ons te werken?

Bij Byner krijg je volop kansen om te groeien. De sfeer is geweldig, de lijntjes zijn kort en de dagen zijn rijk aan kansen. Ons team bestaat uit 30 mensen verdeeld over verschillende teams & afdelingen. We gaan voor succes en we doen dat samen. We spelen samen dezelfde wedstrijd in hetzelfde team. Onze kernwaarden: having fun, making an impact and being a guide staan voor wie we zijn.

Met Byner kun jij daadwerkelijk verschil maken en blijvend waarde creëren. In onze organisatie kun je lekker snel schakelen om maximaal impact te maken. En wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt om dat te kunnen doen. Je krijgt veel vrijheid, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid en volop kansen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Ook vinden we het belangrijk om een positieve impact te maken op de samenleving. Zo steunen we diverse organisaties en stichtingen met het bereiken van hun doelen en het promoten van hun missie. Dit doen we door inzet van onze kennis en tijd!

Wat kun je nog meer verwachten?

 • Uiteraard een stevige basis aan primaire arbeidsvoorwaarden en een mobiliteitsvergoeding
 • Een hybride werkplek en werk-privé balans: we werken deels thuis, deels bij klanten, en komen ook regelmatig bij elkaar op ons kantoor in Utrecht
 • Een iPhone en Macbook met de accessoires die je nodig hebt om impact te maken
 • Winstdeling. We sturen niet op puur individuele targets, want succes bereiken we altijd samen. Als we onze doelen halen, dan deelt iedereen
 • Veel ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen, maar ook om te besteden aan de dingen die jij belangrijk vindt in de samenleving.
 • Uitjes en activiteiten met humor die je nooit meer vergeet. We vieren graag wat we met elkaar hebben bereikt!

Wat breng jij mee?

 • Ervaring met customer support waardoor jij snel tot de kern van het probleem komt en begrijpt welke routes je het beste kunt nemen om oplossingen te vinden. Door jouw ervaring met IT systemen krijg je de Byner App en het Salesforce Platform vlug in de vingers
 • Met jouw can-do mindset beschouw jij problemen als kansen
 • Je bent analytisch sterk, pakt proactief vraagstukken op met klanten en collega’s en bent continu bezig met hoe je onze dienstverlening kan optimaliseren
 • Jouw nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je op eigen initiatief op zoek gaat naar mogelijkheden en oplossingen
 • Jouw drive en stabiliteit maakt je een rots in de branding voor zowel collega’s als klanten

Enthousiast?

Kom jij als Customer Support Agent ons team versterken? Lees hier meer over Werken bij Byner

Heb je eerst nog vragen over de vacature of wil je gewoon even sparren of deze rol iets voor jou is? Neem gerust contact met mij op, we leren je graag kennen!

Paulien van der Krift Byner

Paulien van der Krift
Consultant
06 – 12 74 77 12