Customer Succes Consultant
Per direct | Remote of vanuit Utrecht | 32-40 uur

Ben jij een fan van recruitment tech en gedreven om klanten succesvol te maken bij een #1 SaaS scale-up? Byner is het snelstgroeiende SaaS platform speciaal voor bureaus in detachering en werving & selectie in de Benelux. Onze ambities zijn groot, en om ze waar te maken hebben we jou hard nodig! 

 

Als Customer Success Consultant help je klanten dagelijks bij het analyseren van problemen waar zij tegenaan lopen en het beantwoorden van hun vragen. Als expert van Byner combineer jij jouw technische kennis met de drive om de mensen bij de klant te helpen groeien.

Wat maakt Byner zo succesvol?

Byner is een unieke oplossing gebouwd op het Salesforce platform die de kernprocessen van onze klanten optimaliseert. Dankzij continue innovatie, specialisering en teamwork is en blijft Byner het ultieme platform in onze branche. Van sales tot recruitment, van matching en planning tot aan facturatie: we hebben alles in huis voor succes!

Als partner gaan we voor langetermijnrelaties en duurzaam klantsucces. Enthousiasme, branchekennis en Salesforce expertise zijn belangrijke redenen voor onze snelle groei met Byner en het succes van onze klanten. Niet voor niets kwam Byner dit jaar rechtstreeks binnen in de top 3 van meest gewaardeerde staffing toolings in de onafhankelijke Recruitment Tech Survey 2022.

Wat ga je doen als Customer Success Consultant?

Nadat Byner is geïmplementeerd, focussen we ons op de groei van de klant en de langdurige impact van Byner. Zo zorgen we dat de klant succesvol wordt en blijft. Als Customer Success Consultant ben je dagelijks actief bezig en in contact met je klanten. Je helpt hen met de verdere adoptie en doorontwikkeling van Byner binnen hun organisatie.

Hoe zorg je daarvoor?

 • Je bent een aanspreekpunt voor bestaande klanten van Byner, waar zij terecht kunnen met hun vragen. Jij bijt je vast in een klantvraag of probleem om deze te analyseren en te verhelpen. Wat jou betreft ben je op een missie
 • Met jouw ervaring en groeiende kennis van Byner en onze partner apps, beoordeel je de klantvraag op complexiteit en op technische en functionele aard. Jij weet namelijk als geen ander dat sommige vragen ingewikkelder zijn dan ze lijken, én andersom! Samen met de klant bepaal je een oplossingsrichting die je daarna implementeert bij de klant. 
 • Je bent pro-actief betrokken bij de klant en met jouw ideeën draag je bij aan de ontwikkeling en schaalbaarheid van ons platform bij de klant. Je bespreekt samen hun roadmap en hoe de ontwikkeling van Byner in hun organisatie eruit moet gaat zien.
 • Met jouw drive om de klant te helpen groeien, leg je actief en positief contact. Je denkt actief mee over huidige uitdagingen en het perspectief van de toekomst, Daardoor voelt de klant zich gehoord en gewaardeerd en vertrouwen ze erop dat jij hen richting zal geven naar de verdere doorontwikkeling van Byner en de ondersteuning van hun processen.

De praktijk bewijst dat onze sterke standaarden een essentieel fundament zijn voor het succes van klanten die met Byner werken. Daarbij is elk project en elke klant uniek: en dat maakt dat geen enkele dag voor jou hetzelfde is.

Naast jouw werk voor klanten help je mee aan het verder ontwikkelen van onze organisatie en onze way of working, want als team raken we nooit uitgeleerd. De ervaringen die jij opdoet en uitdagingen die jij aangaat, dragen direct bij aan de groei van ons platform, de expertise van onze organisatie en jouw transferable skills als professional.

Wat maakt het extra leuk om bij ons te werken?

Bij Byner krijg je volop kansen om te groeien. Samen zorgen we voor een open sfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn en we altijd bij elkaar terecht kunnen. Ons team bestaat uit 24 mensen verdeeld over verschillende afdelingen. We gaan voor succes en we doen dat samen. We spelen samen dezelfde wedstrijd in hetzelfde team. Onze kernwaarden: having fun, making an impact and being a guide staan voor wie we zijn. 

 

Met Byner kun jij daadwerkelijk verschil maken en blijvende waarde creëren. In onze organisatie kun je lekker snel schakelen om maximaal impact te maken. En wij zorgen ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt om dat te kunnen doen. Je krijgt veel vrijheid, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid en volop kansen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

 

Ook vinden we het belangrijk om een positieve impact te maken op de samenleving. Je krijgt van ons in elk geval één dag per jaar om vrijwilligerswerk te doen onder werktijd, voor een stichting naar jouw keuze.

Wat kun je nog meer verwachten, naast een goede basis aan primaire arbeidsvoorwaarden?

 • Een hybride werkplek en werk-privé balans: we werken deels thuis, deels bij klanten, en komen ook regelmatig bij elkaar op ons kantoor in Utrecht
 • Een iPhone en Macbook met de accessoires die je nodig hebt
 • Een mobiliteitsvergoeding
 • Veel ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen, waar richting aan wordt gegeven aan de hand van jouw persoonlijke talenten en affiniteiten
 • Uitjes en activiteiten met humor die je nooit meer vergeet. We vieren graag wat we met elkaar hebben bereikt!

Wat breng jij mee?

 • Jouw ervaring met IT systemen is een must, want daarmee krijg je de Byner App en het Salesforce Platform vlug in de vingers. Daarnaast zorgt ervaring met onze branche ervoor dat jij de taal van de klant spreekt en snel tot de kern van het vraagstuk komt. 
 • Met jouw can-do mindset beschouw jij problemen als kansen om te ontdekken en te leren en je steekt andere mensen hiermee aan
 • Je bent analytisch sterk, pakt proactief vraagstukken op met klanten en collega’s en bent continu bezig met hoe je onze dienstverlening kan optimaliseren
 • Jouw nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je op eigen initiatief op zoek gaat naar mogelijkheden en oplossingen
 • Je bent een rots in de branding voor zowel collega’s als klanten

Enthousiast?

Lees hier meer over hoe het echt is om te Werken bij Byner

Ben je getriggerd, heb je vragen of wil je gewoon eens kijken of deze rol iets voor jou is? Stuur ons een berichtje of neem persoonlijk contact met mij op.

Doe gerust. Dat is helemaal vrijblijvend, want we leren je sowieso graag kennen!

Paulien van der Krift
HR
06 – 12 74 77 12