Skip to content

Account Executive Byner

Ben jij een fan van recruitment tech en klaar voor een carrière bij een #1 scale-up?

Byner is het snelstgroeiende SaaS platform speciaal voor bureaus in detachering, uitzenden en werving & selectie in de Benelux. Onze (internationale) ambities zijn groot, en om ze waar te maken hebben we jou hard nodig! Want met jouw ervaring in sales en kennis van de flexbranche ben jij voor ons de ideale kandidaat voor een rol als Account Executive Byner.

Wat wij bieden? Een super tof team, enorme groeikansen, veel verantwoordelijkheid en alle vrijheid om succes te creëren.

Wat maakt Byner zo succesvol?

Byner is een oplossing die organisaties in detachering, uitzenden en werving & selectie een end-to-end platform biedt voor talent en customer engagement. We hebben alles in huis voor succes.

Een unieke app op Salesforce, een hecht team met gedreven professionals, een groeiende klantenkring, continue innovaties en een hoogwaardig partnernetwerk. Als succesvolle spin-off van de #1 Salesforce Consulting Partner in de flexbranche (Talent Peaks) zijn wij uitermate gedreven door langetermijn klantsucces. Ons enthousiasme, diepgaande kennis van de branche en uitgebreide Salesforce kennis zijn belangrijke ingrediënten voor onze snelle groei met Byner en het succes van onze klanten.

Wat ga je doen?

 • Met je team sales strategieën en hacks ontwikkelen en uitvoeren
 • Een pipeline met leads genereren van organisaties die actief zijn in detachering, uitzenden en werving & selectie
 • Nauwgezet bijhouden van data en opvolgen van acties in ons Salesforce CRM
 • Winnende proposities formuleren in samenwerking met solution engineers en een enthousiast team van sales en product experts
 • Kansen creëren bij klanten en prospects en deals closen door buy-in te realiseren bij stakeholders op alle niveaus in onze markt 
 • Nauw samenwerken met Salesforce account executives in Dublin, Brussel en Amsterdam en Byner positioneren in de complete Salesforce Solution Mix
 • Vertrouwen en thought leadership uitbouwen in de flexbranche
 • Samen optrekken met het marketing team bij leadgeneratie campagnes, content, events, webinars etc.

Wat breng jij mee?

 • Een grote nieuwsgierigheid naar alle ins en outs van ons innovatieve tech platform
 • Een achtergrond in de flexbranche met een sterk track record in sales
 • Een zelfstartende persoonlijkheid, een growth mindset en een sterke drive om succesvol te zijn in business development in een tech omgeving
 • Een actief netwerk in de markt van detachering, uitzenden of werving & selectie
 • Het talent om op C-level relaties aan te gaan en te vertalen naar mogelijkheden
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal 

Wat maakt het extra leuk om bij ons te werken?

Werken bij Byner betekent plezier! Wij bieden je een scale-up omgeving met een krachtige commerciële organisatie waarin je maximaal impact kunt maken inclusief een competitief salarispakket, winstdeling en alle spullen die je nodig hebt om succesvol te zijn in sales zoals een mooie bedrijfsauto, MacBook, iPhone, etc. 

Onze kernwaarden: having fun, making an impact and being a guide staan voor wie we zijn. Plezier en succes gaan bij ons hand in hand. In onze platte organisatie kun je lekker snel schakelen om maximaal impact te maken. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en volop kansen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Omdat we met Byner in een scale up fase zitten is de communicatie makkelijk en snel. Iedereen is bereid elkaar te helpen en je krijgt veel ruimte om succes te creëren. In plaats van snelle deals najagen, hebben we bewezen dat duurzaam succes draait om het opbouwen van langetermijnrelaties met onze collega’s, onze klanten en onze partners.

Een gezonde balans tussen werk en privé is ons veel waard, dus kun je werken waar en wanneer je wilt. Op ons gezellige kantoor in Utrecht, bij de klant, bij jou thuis of lekker buiten? Kijk maar wat het beste werkt. Wij doen er in elk geval alles aan om jou te laten shinen!

Team Talent Peaks-Byner Web.JPG

Meer over Byner

Byner is de snelstgroeiende oplossing voor bedrijven in Detachering, Werving & Selectie en Uitzenden in de Benelux. Het biedt een vertrouwd platform voor end-to-end talent en customer engagement. Van een krachtig recruitmentsysteem (ATS) tot en met efficiënte contract, uren en facturatie administratie. Met als resultaat: optimale synergie, meer grip en inzicht en duurzame relaties met klant en talent. 

Byner is in co-creatie ontwikkeld door experts en toonaangevende klanten in de flexbranche, zoals Circle8 (voorheen DSG) en LINKIT. 

De combinatie van de technisch inhoudelijke expertise, diepgaande branchekennis en hoog niveau van service en begeleiding blijkt een game changer in de markt. Het maakt Byner een waardevolle partner die exact weet hoe de business in elkaar steekt en welke uitdagingen spelen. 

Sinds de lancering in 2020 heeft Byner al direct een stevige positie veroverd in de markt. De mijlpalen volgen zich in snel tempo op. Een groeiende klantenkring, mooie innovaties en toenemende erkenning in de markt. Direct na de lancering in 2020 won Byner de Recruitment Tech award voor de meest innovatieve Staffing Tooling Start-Ups. Bovendien kwam Byner dit jaar rechtstreeks binnen in de Top 3 van meest gewaardeerde staffing toolings in de onafhankelijke Recruitment Tech Survey 2022.

Ben jij van de partij bij onze volgende mijlpaal?

Laten we kennismaken!

Stuur het formulier in of contact mij direct voor meer informatie.

Joram Timmerman

Joram Timmerman
Co-Founder
06 – 14 40 72 50

Discover the power of Byner

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p!

Keep the fire burning

Stay up to speed with our newsletter