Skip to content

Marketing & Campaign Manager

Fan van Recruitment Tech en klaar voor jouw volgende stap in b2b marketing bij een #1 scale-up? Wij staan te popelen om jou te verwelkomen

Byner is het snelstgroeiende SaaS platform speciaal voor de flexbranche in de Benelux. Onze (internationale) ambities zijn groot, en om ze waar te maken hebben we jou hard nodig! Want met jouw kennis en ervaring ben je voor ons de ideale kandidaat voor de functie van Marketing & Campaign Manager.

Wat ga je doen als Marketing & Campaign Manager?

Beter gezegd, wat gaan we doen. Want een krachtig merk neerzetten doe je met elkaar. Met ons team zetten we alles op alles om impact te maken bij detacheerders, W&S bureaus en uitzenders met onze vernieuwende technologie.

Dit doen we door steeds verder te bouwen aan duurzame relaties en een betrokken Byner community. 

Ons doel: het maximale halen uit onze database en voor klanten en leads waarde bieden tijdens de hele journey. Met een fantastisch product, persoonlijk partnership, campagnes op maat en relevante content.

Jouw input voor de marketingstrategie van de komende jaren is een belangrijke aanjager voor onze groei. Van nature ben jij altijd op zoek naar beter en slimmer, wat goed aansluit op onze fascinatie voor Growth Hacking. 

Datagedreven werken is de toekomst, dus je gaat harde marketingdata omzetten in waardevolle inzichten. Zodat we precies weten aan welke knoppen we moeten draaien voor meer leads, een hogere conversie en duurzaam engagement.

Wat maakt Byner zo succesvol?

Byner is een oplossing die organisaties in detachering, uitzenden en werving & selectie een end-to-end platform biedt voor talent en customer engagement. We hebben alles in huis voor succes.

Een unieke app op Salesforce, een hecht team met gedreven professionals, een groeiende klantenkring, continue innovaties en een hoogwaardig partnernetwerk. We zijn nauw verweven met Talent Peaks, het consultancy label van onze organisatie met een jarenlang track record in de Flexbranche.

We groeien hard en zijn altijd op zoek naar manieren om het nóg beter te doen. Meer tevreden klanten, meer impact, meer kwaliteit en meer plezier in wat we doen.

Met jouw inzicht en drive om zaken te regelen, oog voor detail en focus op resultaat speel jij hierin een cruciale rol.

Jouw team

Als Marketing & Campaign Manager maak je deel uit van een gedreven commercieel team dat zowel werkt voor Byner als voor Talent Peaks. Dit team bestaat uit de commercieel managing partner, een solution engineer, twee accountmanagers, een digital marketeer en een content marketeer. Sales en marketing staan uiteraard continu in verbinding met collega’s, klanten en partners en experts in onze niche industry.

Jouw rol van dag tot dag?

 • Je gaat klant journeys bouwen en optimaliseren voor onze specifieke doelgroepen in detachering, W&S en uitzenden
 • Je bent verantwoordelijk voor het end-to-end projectmanagement van campagnes rondom leadgeneratie en customer engagement. Denk aan interne en externe events en mailing- en social media campagnes
 • Je wordt de spin in het web bij het bouwen en onderhouden van een actieve Byner community waarin experts, klanten en partners in de staffing, recruitment en consultancy zich on- en offline met elkaar verbinden om samen verder te groeien
 • Je leeft je uit in het verrijken (perfectioneren, segmenteren en uitbouwen) van onze database
 • Je analyseert relevante data en resultaten van acties en campagnes en initieert continue optimalisaties in samenwerking met het commerciële team
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de marketingstrategie incl. rapportage op basis van KPI’s (# leads generated, # website visitors en # database groei)

Wat breng jij mee?

 • Aantoonbare ervaring in het meedenken op strategisch niveau om de rol en impact van digital marketing binnen de organisatie de komende jaren naar een hoger plan te tillen 
 • Met jouw kennis en ervaring weet jij als geen ander wat er speelt bij bureaus in W&S, uitzenden en detachering.
 • Je hebt het talent om technologische oplossingen te vertalen naar heldere toepassingen op de werkvloer
 • Je bent een echte aanpakker en helemaal klaar voor de overstap naar een succesvolle scale up in de staffing tech
 • Je bent leergierig, hebt een growth mindset en schakelt gemakkelijk tussen verschillende partijen
 • Je bent analytisch sterk en hanteert een gestructureerde, proactieve manier van werken

Wat maakt het extra leuk om bij ons te werken?

Onze kernwaarden: having fun, making an impact and being a guide staan voor wie we zijn. Plezier en succes gaan bij ons hand in hand. Dat maakt ons gelukkig, creatief en verbindt ons met elkaar. In onze platte organisatie kun je lekker snel schakelen om maximaal impact te maken. Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en volop kansen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

We geloven sterk in het motto Hire for Personality, Train for Skills. Om jou te helpen snel succesvol te zijn in je rol kan je sparren met onze Salesforce marketing en CRM specialisten. Zo ben je lekker snel up-to-speed en helemaal vertrouwd met toonaangevende technologie als Salesforce CRM en Marketing Automation.

Een gezonde balans tussen werk en privé is ons veel waard, dus kun je werken waar en wanneer je wilt. Op ons gezellige kantoor in Utrecht, bij jou thuis of lekker buiten in de natuur? Kijk maar wat het beste werkt. Wij doen er in elk geval alles aan om jou te laten shinen! 

Team Talent Peaks-Byner Web.JPG

Meer over Byner

Byner is een innovatieve app die bedrijven die actief zijn in uitzenden en detacheren een end-to-end platform biedt voor sales, recruitment en talent en customer engagement.

De app stroomlijnt het complete proces van lead tot plaatsing/factuur en is ontwikkeld op het Salesforce Platform. Hierdoor kunnen onze klanten een compleet digitaal landschap creëren dat hun kernprocessen van A tot Z optimaal ondersteunt.

De unieke combinatie van onze technisch inhoudelijke expertise, diepgaande branchekennis en hoog service niveau blijkt voor klanten een game changer. Het maakt ons een waardevolle partner die exact weet hoe de business in elkaar steekt en waar de uitdagingen zitten. 

Vanaf het allereerste begin geniet Byner veel belangstelling in de markt. Vrijwel direct na de lancering van de app sleepten we zelfs de prestigieuze Recruitment Tech Award in de wacht voor de meest innovatieve tech-tool voor Staffing & Recruitment. Ben jij van de partij bij onze volgende mijlpaal?

Laten we kennismaken!

Zin om mee te bouwen aan onze groei? Wij leren jou heel graag kennen.

Stuur het formulier in of contact mij voor meer informatie.

Joram Timmerman

Joram Timmerman
Co-Founder
06 – 14 40 72 50

Discover the power of Byner

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p!

Keep the fire burning

Stay up to speed with our newsletter