Skip to content

(Aankomend) Digital Marketeer

Wie ben jij?

Byner groeit hard en om onze (internationale) ambities waar te maken hebben we jou hard nodig! Want als aankomend Digital Marketeer gaan we jou leren hoe je het maximale haalt uit onze database vol waardevolle klanten en leads. Heb je de eerste ervaringen al met marketing gehad en ben je klaar voor de volgende stap? Dan gaan we graag samen met jou communities bouwen op basis van gepersonaliseerde journeys.

Je bent altijd op zoek naar beter en slimmer en we leren je om harde data om te zetten in waardevolle inzichten. Zo ontdek jij steeds meer aan welke knoppen we moeten draaien voor meer leads, een hogere conversie en duurzaam engagement. Tenslotte zit je niet graag stil en help je collega’s bij de organisatie van bijv. events en webinars.

Springt er al een vonkje over? Wil jij deze unieke kans om te groeien pakken om de volgende stap te maken? Laten we dan het vuurtje nog wat meer aanwakkeren.

Wat maakt Byner zo succesvol?

Byner is een app die organisaties in uitzenden en detacheren een end-to-end platform biedt voor talent en customer engagement. We hebben alles in huis voor succes. Een unieke app op Salesforce, een hecht team met gedreven professionals, een groeiende klantenkring, continue innovaties en een hoogwaardig partnernetwerk. We zijn nauw verweven met Talent Peaks, een bewezen consultancy partij met een jarenlang track record in de Staffing, Recruitment en Consultancy branche.

We gaan hard en zijn altijd op zoek naar manieren om het nóg beter te doen. Meer klanten, meer impact, meer kwaliteit en meer plezier in wat we doen. Met jouw inzicht en drive om zaken te regelen, oog voor detail en focus op resultaat speel jij hierin een cruciale rol.

Jouw team

Als aankomend Digital Marketeer maak je deel uit van een gedreven commercieel team dat zowel werkt voor Byner als voor Talent Peaks. Dit team bestaat uit de commercieel managing partner, een solution engineer, twee accountmanagers, een digital marketeer en een content marketeer. Sales en marketing staan uiteraard continu in verbinding met collega’s, klanten en partners en experts in onze niche industry.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het verrijken (perfectioneren, segmenteren en uitbouwen) van onze database in Salesforce Sales Cloud CRM
  • Je bent verantwoordelijk voor het end-to-end projectmanagement van campagnes rondom leadgeneratie en customer engagement met behulp van onze Salesforce Marketing Automation tool Pardot
  • Je analyseert relevante data en resultaten van acties en campagnes en initieert continue optimalisaties
  • Je coördineert de organisatie en activiteiten rondom events en externe inspiratiesessies
  • Verder word je de spin in het web bij het bouwen en onderhouden van een actieve Byner community waarin experts, klanten en partners in de staffing, recruitment en consultancy zich on- en offline met elkaar verbinden om samen verder te groeien

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een achtergrond in de arbeidsbemiddeling en kent de uitdagingen van onze klanten
  • Je hebt jouw eerste werkervaring opgedaan in Marketing en bent een absolute fan van tech
  • Je bent analytisch sterk en hanteert een gestructureerde, proactieve manier van werken
  • Je bent een echte aanpakker en je hebt een enorme drive om impact in de markt te realiseren
  • Je bent flexibel, enthousiasmerend en schakelt gemakkelijk tussen verschillende partijen

Wat maakt het extra leuk om bij ons te werken?

Plezier en succes gaan bij ons hand in hand. Dat maakt ons gelukkig, creatief en verbonden met elkaar. In onze platte organisatie kun je lekker snel schakelen om maximaal impact te maken.

Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid en volop kansen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Om jou te helpen groeien in je rol krijg je één-op-één coaching on the job door een ervaren digital marketeer. Zodat je lekker snel up-to-speed bent en helemaal vertrouwd raakt met toonaangevende technologie als Salesforce CRM en Marketing Automation.

Een gezonde balans tussen werk en privé is ons veel waard, dus kun je werken waar en wanneer je wilt. We doen er alles aan om jou te laten shinen.

Meer weten over onze collega’s en onze cultuur? Ontdek hoe het is om te werken bij Byner/Talent Peaks.

Team Talent Peaks-Byner Web.JPG

Meer over Byner

Byner is een innovatieve app die bedrijven die actief zijn in uitzenden en detacheren een end-to-end platform biedt voor sales, recruitment en talent en customer engagement.

De app stroomlijnt het complete proces van lead tot plaatsing/factuur en is ontwikkeld op het Salesforce Platform. Hierdoor kunnen onze klanten een compleet digitaal landschap creëren dat hun kernprocessen van A tot Z optimaal ondersteunt.

De unieke combinatie van onze technisch inhoudelijke expertise, diepgaande branchekennis en hoog service niveau blijkt voor klanten een game changer. Het maakt ons een waardevolle partner die exact weet hoe de business in elkaar steekt en waar de uitdagingen zitten. 

Vanaf het allereerste begin geniet Byner veel belangstelling in de markt. Vrijwel direct na de lancering van de app sleepten we zelfs de prestigieuze Recruitment Tech Award in de wacht voor de meest innovatieve tech-tool voor Staffing & Recruitment. Ben jij van de partij bij onze volgende mijlpaal?

Laten we kennismaken!

Zin om mee te bouwen aan onze groei? Wij leren jou heel graag kennen.

Stuur het formulier in of contact mij voor meer informatie.

Joram Timmerman

Joram Timmerman
Co-Founder
06 – 14 40 72 50

Discover the power of Byner

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p!

Keep the fire burning

Stay up to speed with our newsletter