Skip to content

Implementatie Consultant Staffing & Recruitment

Draag bij aan de groei van onze succesvolle app

Heb je ervaring met Salesforce en wil je jouw kennis verbreden in een mooi groeipad? Of werk je in Staffing, Recruitment of Consultancy en lijkt het je leuk om meer met de techniek bezig te zijn? Kom dan samen met ons Byner verder op de (Europese) kaart zetten!

Als consultant lever je een belangrijke bijdrage aan de groei van Byner, onze succesvolle Start-Up App. Byner is een end-to-end platform voor talent en customer engagement met een groeiend aantal mooie klanten. Vrijwel direct na de lancering sleepten we de prestigieuze Recruitment Tech Award in de wacht voor de meest innovatieve tech-tool voor Staffing & Recruitment. We zijn klaar voor de toekomst. En daarbij hebben we jou hard nodig!

Wat maakt Byner zo succesvol?

Byner is speciaal is ontwikkeld voor Staffing, Recruitment & Consultancy bedrijven en stroomlijnt het proces van lead tot plaatsing/factuur. Ontwikkeld op het Salesforce Platform zodat bedrijven een compleet digitaal landschap kunnen creëren dat hun kernprocessen end-to-end ondersteunt. 

De combinatie van onze technisch inhoudelijke expertise, diepgaande branchekennis en hoog service niveau blijkt voor klanten een game changer. Hierdoor zijn wij een waardevolle partner die exact weet hoe de business in elkaar steekt en waar de uitdagingen zitten.

Wat bieden wij jou?

Wil jij je helemaal uitleven in de techniek en klanten écht verder helpen met mooie oplossingen? Wil je zelf invloed hebben op de doorontwikkeling van ons product? Kom ons dan versterken als implementatie consultant. Een veelzijdige job. Naast Byner implementeren we namelijk ook de standaard Salesforce Clouds en diverse ISV-oplossingen. En we zorgen voor vloeiende integraties met andere oplossingen om voor onze klanten een optimaal IT-landschap te realiseren.

Volop kansen om te groeien

Vanaf dag 1 krijg je volop de ruimte om je te ontwikkelen in de techniek van Byner en Salesforce. Hoe je dat aanvliegt, heb je zelf in de hand. Samen met jou stellen we een groeiplan op. Daarnaast werk je ook aan je persoonlijke ontwikkeling en werk je nauw samen het consultancy team van onze implementatiepartner Talent Peaks. Je neemt actief deel aan de knowledge sharing sessies om elkaar op een hoger plan te brengen.

We geloven in afwisseling, daarom zit je bij ons niet een jaar fulltime op hetzelfde project, maar heb je gelijktijdig 2-3 projecten waar je jouw kennis en energie kwijt kunt. Als consultant maak je zelf uiteraard een ontwikkeling door, maar bijdragen aan de groei van collega’s en klanten vind je minstens net zo belangrijk.

Wat maakt het extra leuk om bij ons te werken?

Het zal je misschien verbazen, maar wij sturen niet op individuele utilization van onze consultants. Wij geloven namelijk dat je alleen echt kunt excelleren en aan de cultuur kunt bouwen als je samen optrekt als team.

We zijn een platte organisatie en juichen nieuwe initiatieven en ideeën toe. Dus als jij denkt dat een bepaalde propositie echt dé weg voorwaarts is, laat het horen! We hebben in het verleden al meerdere collega’s de kans geboden om zelf hun ideale rol vorm te geven, en dat willen we zeker ook voor jou doen. Bovendien houden we onze middle management laag graag zo beperkt mogelijk; onze experts weten zelf heel goed wat ze moeten doen om succesvol te zijn.

Laten we kennismaken!

Dus heb je enkele jaren ervaring als Salesforce consultant en/of ben je momenteel werkzaam in Staffing, Recruitment of Consultancy en kriebelt het om meer met de techniek bezig te zijn?

Wij leren jou heel graag kennen! Stuur het formulier in of bel, mail of app mij voor meer informatie.

Frank Gielen - Byner

Frank Gielen – Managing Partner 
06 – 11 80 97 71

Discover the power of Byner

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p!

Keep the fire burning

Stay up to speed with our newsletter