Gijs van Heijst - RVA Byner

Byner verwelkomt Gijs van Heijst in Raad van Advies

"Ik zie veel potentie in deze app voor de uitzendbranche"

Byner, de snelstgroeiende oplossing voor organisaties in Detachering, Uitzenden en Werving & Selectie, verwelkomt Gijs van Heijst in de Raad van Advies. In deze rol zal hij Byner helpen door te groeien tot het #1 platform voor de flexbranche in de Benelux en daarbuiten.

Snelle groei

Byner is een tech platform dat speciaal is ontwikkeld voor en door experts in de flexbranche. De oplossing biedt organisaties in Detachering, Uitzenden en Werving & Selectie één integrale omgeving voor end-to-end talent en customer engagement. Van een krachtig recruitmentsysteem (ATS) tot en met efficiënte contract, uren en facturatie administratie. Met als resultaat: optimale synergie, meer grip en inzicht en duurzame relaties met klant en talent.

Vanaf de lancering van Byner in 2020 volgen de ontwikkelingen zich in rap tempo op. Het aantal klanten groeit exponentieel, diverse awards en nominaties bekrachtigen de erkenning als impactvolle oplossing en Byner verschijnt steeds vaker op de shortlist van toonaangevende spelers in de markt. Byner groeit hard en de ambities zijn groot. Als lid van de Raad van Advies speelt Van Heijst een belangrijke rol in de verdere groei van het bedrijf.

Expertise in Saas en Recruitment

Van Heijst is een autoriteit in de recruitmentbranche met ruime ervaring in de SaaS-industrie. In 1997 richtte hij met zijn compagnon Jan van Goch Connexys op, een recruitmentsysteem (ATS) dat al snel uitgroeide tot de Nederlandse marktleider in de recruitmentbranche. Toen het bedrijf twintig jaar later succesvol werd geacquireerd vervolgde Van Heijst zijn carrière als adviseur en investeerder voor nationale en internationale scale ups in de SaaS business. Zo is hij o.a. lid van de Raad van Commissarissen van Assessio, Paragin en Optimizers.

Ontbrekende schakel

Van Heijst: “Ik zie veel potentie in Byner en zijn mensen. Wat ik aan hen bewonder is dat ze op Salesforce met succes de ontbrekende schakel hebben weten te creëren voor organisaties in Detacheren, Uitzenden en Werving & Selectie. In mijn carriere ben ik nog geen oplossing tegengekomen die met relevante diepgang de kern van de bedrijfsprocessen ondersteunt. Byner is de brug tussen recruitment enerzijds en de kernprocessen van contract tot plaatsing/factuur anderzijds en brengt dit allemaal samen op één platform. Dat maakt de app een unieke end-to-end oplossing voor de flexbranche.”

"Ik zie veel potentie in Byner. Het verbindt recruitment met de kernprocessen van contract tot plaatsing/factuur - allemaal op één platform."
Gijs van Heijst
Gijs van Heijst
Advisor Byner

Ambitieuze doelen

Joram Timmerman, mede-oprichter van Byner is ingenomen met de komst van Van Heijst. “Met zijn uitgebreide ervaring in het managen van snelgroeiende scale ups en zijn inspirerend leiderschap helpt Gijs van Heijst Byner om gestaag te verbeteren en door te groeien in deze competitieve markt. Ik kijk ernaar uit om met hem aan de slag te gaan. Samen maken we Byner de #1 oplossing voor de flexbranche in de Benelux en daarbuiten.”

Van Heijst: “Dat is een ambitieus, maar realistisch doel. Byner is een innovatieve app die branchespecifieke technologie combineert met grote gebruiksvriendelijkheid. Bovendien heeft bedrijf het een groeiende community van experts, klanten en strategische partners achter zich die samen het platform steeds verder doorontwikkelen.”

Ambitieuze doelen

Joram Timmerman, mede-oprichter van Byner is ingenomen met de komst van Van Heijst. “Met zijn uitgebreide ervaring in het managen van snelgroeiende scale ups en zijn inspirerend leiderschap helpt Gijs van Heijst Byner om gestaag te verbeteren en door te groeien in deze competitieve markt. Ik kijk ernaar uit om met hem aan de slag te gaan. Samen maken we Byner de #1 oplossing voor de flexbranche in de Benelux en daarbuiten.”

Van Heijst: “Dat is een ambitieus, maar realistisch doel. Byner is een innovatieve app die branchespecifieke technologie combineert met grote gebruiksvriendelijkheid. Bovendien heeft het bedrijf een groeiende community van experts, klanten en strategische partners achter zich die samen het platform steeds verder doorontwikkelen.”

"Met zijn inspirerende leiderschap en uitgebreide ervaring in het managen van snelgroeiende scale-ups helpt Gijs Byner om gestaag te verbeteren en te groeien in deze competitieve markt."
Joram Timmerman
Joram Timmerman
Co-Founder Byner

Over Byner

Byner is een unieke oplossing voor bedrijven in Detachering, Werving & Selectie en Uitzenden. Het biedt een vertrouwd platform voor end-to-end talent en customer engagement. Van een krachtig recruitmentsysteem (ATS) tot en met efficiënte contract, uren en facturatie administratie. Met als resultaat: optimale synergie, meer grip en inzicht en duurzame relaties met klant en talent.

Byner is in co-creatie ontwikkeld door experts en toonaangevende klanten in de flexbranche, zoals De Staffing Groep (DSG) en LINKIT.

De combinatie van de technisch inhoudelijke expertise, diepgaande branchekennis en hoog niveau van service en begeleiding blijkt een game changer in de markt. Het maakt Byner een waardevolle partner die exact weet hoe de business in elkaar steekt en welke uitdagingen spelen.

Sinds de lancering in 2020 heeft Byner al direct een stevige positie veroverd in de markt. De mijlpalen volgen zich in snel tempo op. Een groeiende klantenkring, mooie innovaties en toenemende erkenning in de markt. Direct na de lancering in 2020 won Byner de Recruitment Tech award voor de meest innovatieve Staffing Tooling Start-Ups. Bovendien kwam Byner dit jaar rechtstreeks binnen in de Top 3 van meest gewaardeerde staffing toolings in de onafhankelijke Recruitment Tech Survey 2022.

Ignite your Staffing Business

Discover Byner!

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p to show you the advantages for your business!

Author

Manola van Diest
Manola van Diest

Digital Marketeer at Byner