Byner in top 3

Volgens de onafhankelijke Recruitment Tech Survey 2022

Wat een enorm compliment! Als nieuwkomer in het onderzoek komt Byner rechtstreeks binnen in de top #3 van de Recruitment Tech Top 35 (RT35) best gewaardeerde leveranciers van recruitment software. We danken onze klanten en gebruikers voor hun erkenning voor de passie en energie die we steken in onze oplossing waarmee  organisaties in Staffing hun bedrijf te laten groeien op het Salesforce Platform.

Beoordeling op basis van 6 criteria

Het RT35-onderzoek vraagt ​​recruiters om hun software te beoordelen in 6 categorieën:

  • productkwaliteit
  • klantgerichtheid
  • prijs-prestatieverhouding
  • focus op innovatie
  • niveau van service
  • proactief partnerschap

De RT35 maakt deel uit van een uitgebreide Recruitment Tech Survey 2022. Lees hier meer over de onderzoeksresultaten en download het rapport.

Fantastisch om te zien dat Byner zo snel een plaats heeft veroverd in de top van de toonaangevende staffingoplossingen en dat steeds meer klanten hun vertrouwen stellen in onze technologie.
Martijn Brandse - Byner
Martijn Brandse
CTO & Co-Founder Byner

Diepgaande branchekennis

Byner’s creatieve geest is Martijn Brandse. Met zijn team bouwde hij in indrukwekkend korte tijd een gloednieuwe app op het Salesforce Platform. Speciaal ontworpen voor de flexbranche en bedoeld om alle kernprocessen op één robuust platform te stroomlijnen. Gebaseerd op industriestandaarden, ervaringen met toonaangevende technologie en een krachtige visie op de staffing & recruitmentbranche. Dit alles resulteerde in een goed doordachte app met een prettige gebruikersinterface, toekomstbestendige features en grenzeloos groeipotentieel.

Klanten dichtbij houden

“Een van de pijlers van ons succes is het feit dat we Byner hebben gebouwd in nauw overleg met de markt”, legt Martijn Brandse uit. “We zijn nauw betrokken bij onze klanten, betrekken ze bij onze frequente releases en verbeteren onszelf voortdurend dankzij hun feedback. Ik ben dankbaar dat deze aanpak zich vertaalt in deze fantastische waardering van onze klanten.“

We hebben een innovatief platform gecreëerd waarin bureaus hun core business krachtig kunnen managen van lead to cash. Ik ben supertrots op de erkenning die klanten ons geven met deze topscore.
Martijn Brandse - Byner
Martijn Brandse
CTO & Co-Founder Byner

Eén platform voor alle kernactiviteiten in Detacheren, Uitzenden en Werving & Selectie

“Wat Byner uniek maakt, is dat we een end-to-end platform bieden voor klant- en talent betrokkenheid, volledig gebouwd op het Salesforce Platform. De app automatiseert de kernprocessen van organisaties op het gebied van detacheren, uitzenden en werving & selectie. Bij detachering van lead tot plaatsing en bij detachering en consultancy gaan we een stap verder door ook tijdsregistratie en facturatie te automatiseren. Met Byner creëer je een integrale IT-omgeving die jouw business optimaal ondersteunt. In de app of met krachtige Finance, Payroll & Planning integraties.

360° zicht op talent

Werken op één platform heeft veel voordelen. Doordat iedereen in dezelfde omgeving samenwerkt, bouw je als bureau een diepgaand 360°-beeld op klant en talent. Zo kan je hen optimaal van dienst zijn en waarde toevoegen in de hele journey.”

Hogere productiviteit en meer grip

Doordat alle data op één centraal punt samenkomen, krijg je nauwkeurig en realtime inzicht in kengetallen als omzet, marges, leads, plaatsingen en contracten. In het volledige traject, van lead tot cash – en verder. Andere voordelen die klanten melden zijn betere samenwerking, hogere productiviteit en efficiëntie en een hoog niveau van beveiliging en compliance.

Erkenning in de de markt

De ontwikkelingen gaan snel. Byner werd met succes gelanceerd en was de ontbrekende schakel voor Staffing op het Salesforce-platform. Al direct in 2020 won de app de prijs van de meest innovatieve start-up tech tooling voor Staffing & Recruitment.

Vervolgens brachten we de ATS en de intelligente Search & Match-functionaliteit uit, waardoor Byner het enige end-to-end-platform voor klant- en talent betrokkenheid werd. De top #3 rating in het Recruitment Tech Landscape is een volgende prachtige mijlpaal.

“We blijven evolueren met ons platform”, vult Martijn Brandse aan. “Elk type bureau heeft zijn eigen specifieke behoeften en best practices. We blijven leren en zoeken naar manieren om onze klanten het beste van dienst te zijn.”

Dus blijf op de hoogte van verdere ontwikkelingen en meld je aan voor onze maandelijkse Staffing News Update.

Ignite your Staffing Business

Discover Byner!

Leave your contact details and we’ll contact you a.s.a.p to show you the advantages for your business!

Author

Manola van Diest
Manola van Diest

Digital Marketeer at Byner