Byner

External publications (in Dutch)

Sinds de lancering van Byner is er bij klanten, prospects en vakgenoten veel belangstelling voor de mogelijkheden die onze innovatieve app biedt voor detacheerders en uitzenders.

Laat je inspireren door de verschillende publicaties die verschenen in externe media en ontdek welke kansen technologie biedt voor bedrijven in arbeidsbemiddeling en consultancy.

Zo helpt tech bij succesvol detacheren en uitzenden: 4 tips

Byner deelt met Recruitment Tech tips hoe succesvolle bedrijven in de arbeidsbemiddeling technologie inzetten. Hierdoor zijn ze productiever en efficiënter en kunnen ze ongeacht het volume tijdig de juiste personen bereiken en persoonlijke en duurzame relaties met hen opbouwen.

Lees hier het artikel 

Eén duim moet tegenwoordig genoeg zijn om te solliciteren

Op vrijdagmiddag als recruiter zelf een campagne uitzetten, en op maandagochtend een mailbox aantreffen, gevuld met goede kandidaten. Tegen heel redelijke kosten. Het klinkt misschien als de ideale wereld, maar hij is echt niet zo ver weg meer

Lees het interview met Byner en Jobrock op Werf& 

Joram Timmerman (Byner): “Staffing tech zal altijd te maken hebben met menselijk handelen”

Uitzenders en detacheerders hebben 3 belangrijke uitdagingen: bouwen aan een rijke en duurzame funnel van opdrachtgevers en professionals, zorgen voor optimale productiviteit en voldoen aan wet- en regelgeving. De juiste technologie is daarbij cruciaal.

Lees het interview op Recruitment Tech 

Een app die front- en backoffice regelt? Byner belooft het..

Startup Byner zag tóch nog een gat in de markt van software voor front- en backoffice. Hun pakket biedt staffingbureaus inzicht ‘van lead tot alumnus’, zo claimt mede-oprichter Joram Timmerman.

Lees het interview op Flexmarkt

Elke detacheerder wil een integraal beeld van lead tot alumnus

Ook in de wereld van detacheerders staat digitalisering hoog op de agenda. Maar wat bepaalt het succes? In elk geval: de persoonlijke relatie met de kandidaat, stelt Joram Timmerman, die met app Byner het kernproces van detacheerders ondersteunt.

Lees het interview op Werf&

Recruitment Tech Monthly: Nu ook front end met recruitment en ATS in Byner

In de zomer van 2021 lanceerde Byner een nieuwe functionaliteit rondom ATS, recruitment marketing en automations. Hierdoor stijgt de productiviteit van intercedenten enorm en kunnen in kortere tijd meer plaatsingen worden gerealiseerd.

Bekijk de opname van Recruitment Tech Montly hiernaast 

Ben je benieuwd welke impact staffing automations hebben op jouw business? Maak dan direct een afspraak