Byner

External publications (in Dutch)

Sinds de lancering van Byner is er bij klanten, prospects en vakgenoten veel belangstelling voor de mogelijkheden die onze innovatieve app biedt voor detacheerders en uitzenders.

Laat je inspireren door de verschillende publicaties die verschenen in externe media en ontdek welke kansen technologie biedt voor bedrijven in arbeidsbemiddeling en consultancy.

Bij Byner kun je terecht voor een complete end-to-end ervaring, voor klant, talent en interne gebruiker 

Byner is veel meer dan rekruteringssysteem (ATS) en CRM. Het is de snelstgroeiende totaaloplossing voor kantoren in uitzenden, project sourcing en rekrutering in de Benelux. Compleet met search & match, recruitment marketing technologie en contract, uren- en facturenadministratie.

Beluister hier de podcast
Crisis in flex? Zó pak je de controle terug

Ben jij als bureau altijd de concurrentie te slim af? Waarmee maak je écht het verschil? Staffing analytics zijn hierbij cruciaal. Lees hoe je stuurt op grip & inzicht en de shift maakt van rapporteren naar bijsturen en vooruitkijken.

Lees hier het artikel op Werf&
Hoe krijg je al die recruitment technologie werkend voor jouw bureau?

Natuurlijk, het scheelt als je mooie features hebt. Maar wil je dat je klanten je recruitmenttechnologie ook gebrúíken en er zo echt waarde uithalen, dan is wel wat meer nodig, weten ze bij Byner. ‘Het mooiste is als we samen kunnen groeien.’

Lees nu over ‘samen groeien’ door Joram Timmerman
Joram Timmerman (Byner): ‘De gesprekken om richting 70% automatisering te gaan hebben we zeker’

Je ziet partijen worstelen door de krapte op de arbeidsmarkt. Technologie kan daarin enorme verschillen teweegbrengen. We delen graag onze kennis en ervaring graag met de markt. In persoonlijke gesprekken, maar ook met visie, tips & tricks.

Lees en beluister het interview op Recruitment Tech 

Hoe ook recruiters steeds vaker hun voordeel doen met growth hacking

Growth hacking begon als manier voor start-ups om veel te doen met weinig menskracht en budget. Nu stelt het recruiters in staat om op vrijdagmiddag een wervingscampagne op te zetten, die op maandagochtend al kandidaten heeft opgeleverd.

Lees het interview op Werf&

Calco case: Van losse systemen en excelsheets naar één platform

In dit interview vertellen Cynthia Mourits (Recruitment Manager) en Johan Tangerman (Admin Salesforce) van Calco over de talent 360 aanpak en de resultaten van hun digitale transformatie met Byner.

Lees het interview op Recruitment Tech 

Recruitmentmarketing campagne automation voor Facebook en Instagram (Jobrock/Byner)

Recruiters kunnen nu zelf snel & eenvoudig social media campagnes inrichten, lanceren en optimaliseren. Resultaat: 40% tot 60% kwalitatieve instroom. Lees over de recruitment tool van Jobrock/Byner die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2022.

Lees het interview op Recruitment Tech 

Joram Timmerman (Byner): ‘Makkelijk meesurfen met nieuwe standaarden op het Salesforce-platform’

“De basis van Byner is dat het een applicatie is die is gemaakt voor en door partijen in de arbeidsbemiddeling”, stelt Joram Timmerman.”Voor de Recruitment Tech Survey 2022 maakte Martijn Hemminga (oprichter Recruitmenttech.nl) dit podcastinterview met Joram Timmerman.

Lees en beluister het interview op Recruitment Tech 

Ine Moens: ‘De schaarste aan talent is de nummer 1 uitdaging’

Byner was één van de leveranciers die 2 juni op Demo_Day in Mechelen haar tooling presenteerde. Tijdens deze derde editie verzorgde Ine Moens, Account Executive, de demo pitch en in het onderstaande interview gaf zij alvast een voorproefje.

Lees het interview op Recruitment Tech 

Joram Timmerman : “Met automation vergroot je je productiviteit, engagement en compliancy”

Hoe vind je als uitzender/detacheerder in deze enorm schaarse arbeidsmarkt toch altijd tijdig geschikte professionals? Slimme automations zijn hierbij een krachtig wapen. Joram Timmerman toonde in de breakout tijdens het Recruitment Tech Event 2021 drie succesvolle praktijkcases. 

Lees het interview op Recruitment Tech 

Joram Timmerman (Byner): “Staffing tech zal altijd te maken hebben met menselijk handelen”

Uitzenders en detacheerders hebben 3 belangrijke uitdagingen: bouwen aan een rijke en duurzame funnel van opdrachtgevers en professionals, zorgen voor optimale productiviteit en voldoen aan wet- en regelgeving. De juiste technologie is daarbij cruciaal.

Lees het interview op Recruitment Tech 

Een app die front- en backoffice regelt? Byner belooft het..

Startup Byner zag tóch nog een gat in de markt van software voor front- en backoffice. Hun pakket biedt staffingbureaus inzicht ‘van lead tot alumnus’, zo claimt mede-oprichter Joram Timmerman.

Lees het interview op Flexmarkt

Zo helpt tech bij succesvol detacheren en uitzenden: 4 tips

Byner deelt met Recruitment Tech tips hoe succesvolle bedrijven in de arbeidsbemiddeling technologie inzetten. Hierdoor zijn ze productiever en efficiënter en kunnen ze ongeacht het volume tijdig de juiste personen bereiken en persoonlijke en duurzame relaties met hen opbouwen.

Lees hier het artikel 

Eén duim moet tegenwoordig genoeg zijn om te solliciteren

Op vrijdagmiddag als recruiter zelf een campagne uitzetten, en op maandagochtend een mailbox aantreffen, gevuld met goede kandidaten. Tegen heel redelijke kosten. Het klinkt misschien als de ideale wereld, maar hij is echt niet zo ver weg meer

Lees het interview met Byner en Jobrock op Werf& 

Recruitment Tech Monthly: Nu ook front end met recruitment en ATS in Byner

In de zomer van 2021 lanceerde Byner een nieuwe functionaliteit rondom ATS, recruitment marketing en automations. Hierdoor stijgt de productiviteit van intercedenten enorm en kunnen in kortere tijd meer plaatsingen worden gerealiseerd.

Bekijk de opname van Recruitment Tech Montly hiernaast 

Werf& Bureaurecruitment Live is weer voorbij. Een korte terugblik

Joram Timmerman wist samen met Rob Boersma  van Jobrock hun gehoor te boeien met een verhaal rondom de automatisering van de kernprocessen van detacheerders, van lead tot factuur. 

Lees het interview op Werf&

‘Elke detacheerder wil een integraal beeld, van lead tot alumnus’

Ook in de wereld van detacheerders staat digitalisering hoog op de agenda. Maar wat bepaalt daarbij het succes? In elk geval: de persoonlijke relatie met de kandidaat, stelt Joram Timmerman, die met app Byner het kernproces van detacheerders ondersteunt.

Lees het interview op Werf&

Recruitmentbureau Sterksen selecteert Byner App om groei te versterken

Full-service recruitmentbureau Sterksen met een vestiging in Breda en Utrecht maakt tegenwoordig gebruik van de Byner App die ze hebben leren kennen via Salesforce. Byner zal de processen met betrekking tot contractbeheer, tijd- en kostenregistratie, facturering en controle automatiseren.  

Lees het interview op Recruitment Tech 

LINKIT: productiviteit blijven verbeteren in een veranderende IT-wereld

Chief Operating Officer Cornelis Lemstra vertelt hoe LINKIT transformeerde van enkel IT-sourcer, tot een volledige partner die ook complete IT-vraagstukken op kan lossen.

Lees het interview op Emerce

“Bouw een duurzame, consistente en persoonlijke relatie op met klant en professional”

Byner is één van de drie Startup Pitch-winnaars die een plek op Demo_Day 2020 heeft gewonnen. Co-Founder Joram Timmerman stelt de organisatie die contractmanagement, urenregistratie en facturatie biedt, voor aan de hand van een zestal vragen.  

Lees het interview op Recruitment Tech 

Hoe de NPO de digitale transformatie van het rechtenmanagement vormgeeft met Salesforce

Elke dag zien we ze voorbij komen: de prachtige programma’s, (drama)series en documentaires van de Nederlandse publieke omroepen en de NPO. Maar eigenlijk staan we er nooit bij stil wat er allemaal bij komt kijken om het enorme aanbod aan mediacontent effectief te beheren.

Lees het interview op Salesforce

Zo zet je contentmarketing succesvol in voor recruitment [case]

We weten inmiddels dat contentmarketing heel succesvol is vanuit een marketing- of salestraject. Maar wist je dat contentmarketing ook heel goed ingezet kan worden voor recruitment?

Lees het interview op FrankWatching

Ben je benieuwd welke impact staffing automations hebben op jouw business? Maak dan direct een afspraak